Βρες το χρώμα σου…στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Μια ανάσα πριν την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης & δημιουργικότητας που θα οργανωθεί παράλληλα σε 100 σχεδόν Βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα, κι έχει τίτλο «Βιβλιοθήκη ένας κόσμος πολύχρωμος», μικροί – μεγάλοι γινόμαστε μια παρέα και οργανωνόμαστε για να περάσουμε στη Βιβλιοθήκη ένα συναρπαστικό, πολύχρωμο καλοκαίρι.

JuneΤετάρτη 5 Ιουνίου, 6.00-7.00 το απόγευμα

Σε λίγο ο πολύχρωμος κόσμος της Βιβλιοθήκης ανοίγει… έλα να γίνεις μέρος του! Ελάτε να μάθετε τα μυστικά της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας και να οργανωθούμε για ένα συναρπαστικό, πολύχρωμο καλοκαίρι. Για όσους συμμετέχουν στις δράσεις τη καλοκαιρινής εκστρατείας, από 6 ετών και πάνω. Χωρίς Προεγγραφή.

Δευτέρα 10 Ιουνίου, 5.00-6.00 το απόγευμα.

Βρες το χρώμα σου ! Γίνε μέλος της πράσινης ομάδας της καλοκαιρινής εκστρατείας (ομάδα νοικοκυριού & ταξινόμησης). Έλα στη συνάντηση για να οργανωθούμε και να φτιάξουμε τη στολή μας (φέρε ένα παλιό, άσπρο, μακό μπλουζάκι). Για παιδιά από 8 ετών. Με προεγγραφή.

Δευτέρα 10 Ιουνίου, 6.00-7.00 το απόγευμα.

Βρες το χρώμα σου! Γίνε μέλος της κόκκινης ομάδας της καλοκαιρινής εκστρατείας (ομάδα υλικών & επιτραπέζιων). Έλα στη συνάντηση για να οργανωθούμε και να φτιάξουμε τη στολή μας (φέρε ένα παλιό, άσπρο, μακό μπλουζάκι). Για παιδιά από 8 ετών. Με προεγγραφή.

Τετάρτη 12 Ιουνίου. 5.00-6.00 το απόγευμα.

Βρες το χρώμα σου! Γίνε μέλος της κίτρινης ομάδας της καλοκαιρινής εκστρατείας (ομάδα προβολής & επικοινωνίας). Έλα στη συνάντηση για να οργανωθούμε και να φτιάξουμε τη στολή μας (φέρε ένα παλιό, άσπρο, μακό μπλουζάκι). Για παιδιά από 10 ετών. Με προεγγραφή.

Τετάρτη 12 Ιουνίου, 6.00-8.00 το απόγευμα.

Εργαστήριο φωτογραφίας. Στο πλαίσιο της οργάνωσης της κίτρινης ομάδας (ομάδα προβολής & επικοινωνίας για την καλοκαιρινή εκστρατεία) η Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις» θα μας δείξει μικρά μυστικά της φωτογραφίας ώστε να καλύψουμε με επιτυχία τις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας. ). Όποιος διαθέτει φωτογραφική μηχανή καλό θα ήταν να τη φέρει. Για τα μέλη της κίτρινης ομάδας και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται (με προεγγραφή).

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος.

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας,

Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494

Το πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων υλοποιείται με αποκλειστική Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (www.snf.org)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο