ΚΤΕΛ Ν.Ημαθίας: Διευκρινίσεις σχετικά με τα εκπτωτικά φοιτητικάεισιτήρια

ktelΜε αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τα εκπτωτικά φοιτητικά εισιτήρια, αλλά και προς άρση κάθε παρανόησης, από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας διευκρινίζονται τα εξής:

Όλοι οι φοιτητές και σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ δικαιούνται έκπτωση 25% και 50% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε εξάρτηση με τον τόπο διαμονής τους και τον τόπο φοίτησής τους και τον προορισμό που επιλέγει.

Η έκπτωση 50% ισχύει από τον τόπο διαμονής του φοιτητή προς τον τόπο φοίτησής του. Δεν ισχύει για άλλους προορισμούς, άσχετους με τους τόπους διαμονής και φοίτησης.

Η έκπτωση 50% ισχύει και στην περίπτωση που δεν υπάρχει απ’ ευθείας δρομολόγια από τον τόπο κατοικίας του προς τον τόπο φοίτησής του και αντίστροφα, οπότε είναι αναγκαία η μετεπιβίβασή στον άξονα διαδρομής, με ενδιάμεσο σταθμό μετεπιβίβασης.

Από τη στιγμή που υπάρχει απ’ ευθείας δρομολόγιο από τον τόπο κατοικίας του προς τον τόπο φοίτησής του και αντίστροφα, η έκπτωση 50% ισχύει μόνο από τις αφετηρίες και όχι από ενδιάμεσους σταθμούς.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μετάβασης προς οποιοδήποτε άλλον προορισμό, ισχύει η έκπτωση 25% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου.

Επισημαίνεται ακόμη ότι για την έκδοση εκπτωτικού εισιτηρίου, πέραν της φοιτητικής, είναι απαραίτητη και η αστυνομική ταυτότητα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο