Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ανακοινώνεται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξάνδρειας ότι κατόπιν ενημέρωσης από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου Αλεξάνδρειας:

Police• Επί της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Βέροιας, από το σημείο διασταύρωσης με την Δημοτική οδό προς Λιανοβέργι έως τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας-Κατερίνης, λόγω αποκατάστασης – συντήρησης του ασφαλτοτάπητα από την Τετάρτη 15 Μαΐου έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων εναλλάξ ανά κατεύθυνση.

• Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στην οδό Κεντρικής (από το πρώην Δημαρχείο έως και τον παρακείμενο χώρο στάθμευσης ΤΑΞΙ) στη Μελίκη Ημαθίας, λόγω διεξαγωγής αγώνων mini-volley, την Κυριακή 19 Μαΐου (ώρες 10:00 – 14:00)

• Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη (από το ύψος της Σ. Βενιζέλου έως και την Μ. Αλεξάνδρου) από την Τετάρτη 15 Μαΐου έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω κυκλοφοριακές παρεμβάσεις έχουν περιοριστεί στο απαραίτητο δυνατό, με γνώμονα την ομαλή κι ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο