Οι εκδηλώσεις του Δήμου Νάουσας για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Με τα εγκαίνια της 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης την Παρασκευή 31 Μαΐου, αρχίζουν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του Δήμου Ηρωικής πόλεως Νάουσας για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, οι οποίες θα κορυφωθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου με τον εθελοντικό καθαρισμό σε όλο το διευρυμένο Δήμο.

anthokomiki_ekthesi-2013ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»

Η «4η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ» διοργανώνεται το διάστημα από 31 Μαΐου έως 9 Ιουνίου 2013, σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις (περίπτερα-stand) στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου.

Στην έκθεση, η οποία θα λειτουργεί κάθε μέρα τις ώρες από 10:00 έως 22:00, θα συμμετέχουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανθοκομίας από τη Νάουσα και την ευρύτερη περιοχή (λουλούδια, καλλωπιστικά φυτά, γλάστρες, μέλι κλπ.), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για θέματα ανθοκομίας, αλλά και να προμηθευτούν φυτά για τη διακόσμηση κατοικιών και κήπων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης στο χώρο του πλακόστρωτου στο δημοτικό πάρκο, θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

Παρασκευή 31 Μαΐου, ώρα 20:30: Εγκαίνια 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης, με τη συμμετοχή της χορωδίας του Ωδείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Δευτέρα 3 Ιουνίου, ώρα 11:00 π μ.: Εικαστικές δραστηριότητες με θέμα το περιβάλλον από τους μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Νάουσας

Πέμπτη 6 Ιουνίου, ώρα 19:30: Εκδήλωση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Νάουσας, για την Κομποστοποίηση και την Ανακύκλωση απορριμμάτων.

Παρασκευή 7 Ιουνίου, ώρα 21:00: Εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς από το Σύλλογο «Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού ΑΡΑΠΙΤΣΑ»

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Την Κυριακή 9 Ιουνίου θα γίνει ο καθιερωμένος συμβολικός καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου σε όλο το διευρυμένο Δήμο Νάουσας (Νάουσα, Ανθέμια, Ειρηνούπολη), με την εθελοντική συμμετοχή συλλόγων, φορέων, πολιτών, προσωπικού και μηχανημάτων του Δήμου. Στον εθελοντικό καθαρισμό, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 8:00 π.μ. με συγκέντρωση στο Δημαρχείο, καλούνται να συμμετέχουν οι πολίτες κάθε ηλικίας, στηρίζοντας την πρωτοβουλία που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση στο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους χώρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο