Ευχαριστίες Γ. Κάκαρη για καλοκαιρινές εκδηλώσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας

Σήμερα 30 Μαίου το ΔΗΠΕΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ άνοιξε τον φετινό κύκλο των εκδηλώσεων του Καλοκαιριού 2013 στος θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη με την παράσταση "ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ» της Λίνας Νικολακοπούλου και του Σταμάτη Κραουνάκη.

kakaris_fotoΤο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας παρουσιάσαν μια παράσταση με πάρα πολύ καλές κριτικές στους μικρούς φίλους του θεάτρου μας.
Η παράσταση απευθύνθηκε στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά της Ημαθίας σήμερα στη Βέροια και αύριο στη Νάουσα.

Μία ομάδα από επτά καλλιτέχνες με επικεφαλής την τραγουδίστρια–μουσικό Ελευθερία Πάτση με την κιθάρα της και τους νέους Θεσσαλονικείς ηθοποιούς-περφόρμερ διασκέδασαν και ενθουσίασαν πλήθος μαθητών των σχολείων μας.

Με πολλά εμπόδια και σε δύσκολες συνθήκες το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, καταφέραμε να ετοιμάσουμε το Άλσος ώστε να ξεκινήσει ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν σε πιεστικούς ρυθμούς για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Ευχαριστούμε την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, όπως και την ΔΕΥΑΒ και τον πρόεδρο κ.Δάσκαλο και δ/ντη κ. Αχτσή για την συμβολή τους, την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΔΗΠΕΘΕ για τον καθαρισμό του θεάτρου και του περιβάλλοντα χώρου.

Το ΔΗΠΕΘΕ όπως πάντα παρά τις αρνητικές συνθήκες και τα προβλήματα παραμένει συνεπείς με το θεατρόφιλο κοινό, το ΥΠΠΟ και τους καλλιτέχνες. Χωρίς εκπτώσεις στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα προσπαθούμε να συνεχίσουμε το έργο μας για την διάδοση της θεατρικής παιδείας στην περιφέρεια.

Καλό καλοκαίρι με όμορφες καλλιτεχνικές βραδιές.


Ο πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας
Γιώργος Κάκαρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο