ΚΕΠΑ: Ελεύθερη είσοδο σε 100 άνεργους στη συναυλία της Αρβανιτάκη

ARVANITAKI_Foto2013_1Η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της Εύηχης πόλης και υλοποιώντας απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, όρισε γενική είσοδο για την συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη την τιμή των 10€.

Στο πλαίσιο του κοινωφελούς χαρακτήρα της, πρόκειται να επιτρέψει την παρακολούθηση της συναυλίας , που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του άλσους Παπάγου «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, ώρα 23:00, σε 100 άνεργους δημότες Βέροιας.

Όσοι άνεργοι δημότες επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία καλούνται να περάσουν από τα γραφεία της ΚΕΠΑ στον Χώρο Τεχνών (3ος όροφος) τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη 17, 18 και 19 Ιουνίου 2013 και ώρες 8:30 -14:00, μαζί με την κάρτα ανεργία τους και την αστυνομική τους ταυτότητα, ούτως ώστε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Τονίζεται ότι κάθε άνεργος δημότης μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο για τον εαυτό του. Εφόσον οι συμμετοχές είναι άνω των 100, τότε θα γίνει δημόσια κλήρωση την Πέμπτη 19 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Χώρο Τεχνών (φουαγιέ) και οι 100 που θα κληρωθούν θα παραλάβουν την κάρτα ελεύθερης εισόδου η οποία είναι αυστηρά προσωπική. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο