Έπαθλα διαγωνισμού ανακύκλωσης - Συγκίνησαν μαθητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας

Απονομή των επάθλων στους μαθητές των τμημάτων σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στον Μεγάλο Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουνίου στην πλατεία Δημαρχείου.


Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Μαυροκεφαλίδης και Βασίλης Παπαδόπουλος, που παρέδωσαν τα δώρα στους μαθητές.

Πρώτο τμήμα αναδείχθηκε το Γ1 του 2ου Γυμνασίου Βέροιας, οι μαθητές του οποίου παρέλαβαν από ένα ποδήλατο.

Δεύτερο τμήμα αναδείχθηκε η Γ τάξη του 16ου Δημοτικού σχολείου, οι μαθητές του οποίου παρέλαβαν από μια ηλεκτρονική συσκευή μουσικής MP4.

 Τρίτο τμήμα αναδείχθηκε το Α3 του 2ου  Λυκείου Βέροιας, οι μαθητές του οποίου παρέλαβαν από μια ηλεκτρονική συσκευή μουσικής ΜΡ3.

Οι μαθητές του Α3 – 2ου Λυκείου Βέροιας με επικεφαλής την μαθήτρια Ιωάννα Τζιώμου συγκίνησαν με την πρωτοβουλία τους ανακοινώνοντας ότι προσφέρουν στον Δντη του Ειδικού Σχολείου Βέροιας 4 συσκευές ΜΡ3, ενώ και τις υπόλοιπες 21 που κέρδισαν τις πρόσφεραν στην οργάνωση «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι αντιδήμαρχοι Ν. Μαυροκεφαλίδης και Β. Παπαδόπουλος εξήραν την διάθεση πρωτοβουλία των μαθητών να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό Ανακύκλωσης και τόνισαν ότι η ανακύκλωση όπως και κάθε μορφή ορθής περιβαλλοντικής πρακτικής πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για όλους ώστε οι επόμενες γενιές πολιτών να ζήσουν σε ένα πιο καθαρό αστικό και φυσικό περιβάλλον.

Στάθηκαν ιδιαίτερα στην συγκινητική κίνηση των μαθητών του Α3-2ου Λυκείου Βέροιας, που με το δικό τους τρόπο έστειλαν ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.Υπόμνημα φωτογραφιών
  1. Η ομάδα των μαθητών του Α3-2ου Λυκείου Βέροιας που ήταν η ψυχή της δράσης ανταποδοτικής ανακύκλωσης με την υπεύθυνη καθηγήτρια του τμήματος κ. Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Β. Παπαδόπουλο.
  2. Μαθητές της Γ τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας παραλαμβάνουν από τον αντιδήμαρχο κ. Β. Παπαδόπουλο και την δασκάλα τους κ. Μινασίδου Φωτεινή, τα έπαθλα και τους επαίνους τους.
  3. Η μαθήτρια του Α3-2ου Λυκείου Βέροιας Ιωάννα Τσιώμου με την καθηγήτρια κ. Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου, παραδίδουν στον Δντη του Ειδικού Σχολείου Βέροιας κ. Αντώνη Τσιόγκα τις συσκευές MP3.
  4. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ν. Μαυροκεφαλίδης παραδίδει τα ποδήλατα στους μαθητές του Γ1-2ου Γυμνασίου Βέροιας, παρουσία της υπεύθυνης καθηγήτριας κ. Χρυσούλας Λιακοπούλου.
  5. Γονείς και μαθητές στην εκδήλωση.
  6. Οι μαθητές που παρέλαβαν τα ποδήλατα με τους εκπροσώπους του Δήμου Βέροιας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο