Βράβευση μαθητών των που διακρίθηκαν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς του 2012 - 2013


Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, οι οποίοι διακρίθηκαν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς της σχολικής χρονιάς 2012-2013.


Παραβρέθηκαν πάνω από 1000 άτομα, τα οποία διασκέδασαν με το πρόγραμμα που παρουσίασε η ορχήστρα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Νάουσας με διευθυντή τον κ. Γιάννη Σταυρακάκη. Η εξαιρετική βραδιά έκλεισε με την απονομή των διπλωμάτων στους διακριθέντες μαθητές.

Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τους 430 μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» καθώς και τους 115 από αυτούς οι οποίοι διακρίθηκαν στη δεύτερη φάση του. Επίσης ευχαριστεί τόσο το Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση του θερινού Δημοτικού Θεάτρου για την εκδήλωση, όσο και την Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας για την άψογη εμφάνισή της στα πλαίσια της βράβευσης αφιλοκερδώς.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και του χρόνου ακόμη περισσότερες συμμετοχές και διακρίσεις. Περιμένουμε τους μαθητές που αγαπούν τα μαθηματικά στο 7ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο, που διοργανώνουμε στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας από 4 ως 10 Αυγούστου 2013.
Για τη Διοικούσα Επιτροπή

    Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Μιόγλου Στυλιανός                      Παντζαρτζίδης Αναστάσιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο