Β΄ Φάση Πρωταθλημάτων Υδατοσφαίρισης Εφήβων & Παίδων 2013

Στα γραφεία της ΚΟΕ έγιναν οι  κληρώσεις  των  Β’ φάσεων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων & Εφήβων 2013. Μετά την κλήρωση οι ομάδες των Παίδων  χωρίστηκαν σε 5 ομίλους των 6 ομάδων. Οι Παίδες του Ν.Α.Σ.Η. κληρώθηκαν στον όμιλο της Θεσσαλίας.




Ολυμπιακό
Ν.Ο. Λάρισας
ΟΥΚ Βόλου
ΟΕΑΝΑ Βόλου
Ν.Α.Σ. Ημαθίας
ΚΕ Κοζάνης

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 5-6-7 Ιουλίου. Στην Τελική φάση προκρίνονται οι 2 (δύο) πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, σύνολο 10 ομάδες. Οι αγώνες της Τελικής φάσης είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 19-20-21 Ιουλίου.

Οι 30 ομάδες της Β’ φάσης των Εφήβων χωρίστηκαν σε 5 ομίλους των 6 ομάδων. Οι έφηβοι του Ν.Α.Σ. Ημαθίας κληρώθηκαν στον όμιλο του Βόλου με  

ΟΥΚ Βόλου
Ν.Ο.Β.Α.
Ν.Ο. Λάρισας
Πανιώνιος
Ν.Α.Σ. Ημαθίας
Πύρρος Ιωαννίνων

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 28, 29 και 30 Ιουνίου . Από τους ομίλους της Β’ φάσης προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.
Η τελική φάση είναι προγραμματισμένη στις 12-14 Ιουλίου 

Το Δ.Σ. του Ν.Α.Σ.Η. εύχεται καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες μας
Θα είναι η πρώτη φορά που ομάδες εκπροσωπούν το νομό μας στη Β’ φάση του πρωταθλήματος και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια και στον προπονητή των δυο ομάδων κ. Παπαγιαννάκη που τους δίδαξε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τόσα πολλά σε θέματα τεχνικής  και  συστημάτων.
 Ευχαριστούμε και τον άλλο καθοριστικό παράγοντα της επιτυχίας, τους γονείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο