Παρασκευή 28/6 Βέροια - Σάββατο 29/6 Νάουσα εκλογές ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο

Οι εκλογές  για ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την Π.Κ. Βέροιας θα γίνουν την Παρασκευή 28-06-2013.
Η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ζωγιοπούλου 2, από τις 9 π.μ. έως 10:30 μ.μ.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι και τον Ιούνιο του 2013.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία μέχρι τις 9 μ.μ. της Πέμπτης 27-06-2013.

***

Η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ Νάουσας πραγματοποίησε Ανοιχτή Συνέλευση την περασμένη Τετάρτη στο Κιόσκι με Θέμα το Καταστατικό του Κόμματος ενόψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου στις 10 με 14 Ιουλίου και με ομιλήτρια τη Χατζηγεωργίου Ελευθερία μέλος της Κ.Π.Ε..
Στη Συνέλευση αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος σχετικά με την οργανωτική δομή του κόμματος, τη συμμετοχή των μελών στις διαδικασίες διαμόρφωσης  των θέσεων και λήψης των αποφάσεων. 

Η Συνέλευση επίσης αφού εξέλεξε εφορευτική επιτροπή, αποφάσισε πως τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα Αντιπροσώπου για το Συνέδριο μέχρι την Παρασκευή 28/6/2013 από τις 6 έως τις 9 το βράδυ στα Γραφεία της Τ.Ο. 

Οι εκλογές των Αντιπροσώπων της Τοπικής Οργάνωσης για το Ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 29/6/2013, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα στα Γραφεία της Τ.Ο, Πλατεία Καρατάσου 6 στη Στοά. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο