Ριζικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (30/6) στο κέντρο της Βέροιας

Απαγορευτικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Κυριακή 30/6 στην περιοχή  γύρω από την αφετηρία των αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ, στη Βέροια, καθώς και στην οδό Βενιζέλου. Πιο συγκεκριμένα, από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα κλείσει η κυκλοφορία για κάθε όχημα στην οδό Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την λεωφόρο Ανοίξεως (πλατεία Κόρακα) μέχρι και το ύψος του Αγ. Αντωνίου, ενώ από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Τρεμπεσίνας, στο ύψος των Αστικών ΚΤΕΛ Βέροιας.
Επίσης, τις ώρες αυτές θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στις οδούς Αγ. Παταπίου (μπροστά από μπουγατσατζίδικο "Άχνη - Καννέλα", στην οδό Ήρας (στοά ΚΤΕΛ μέχρι τη συμβολή με την οδό Αγ. Παταπίου) και στην τμήμα της οδού Ήρας που ακολουθεί, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι παραπάνω δρόμοι στους οποίους απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση θα είναι διπλής κατεύθυνσης, για να μπορούν να διέρχονται τα οχήματα, οπότε, προσοχή γιατί η τυχόν στάση και στάθμευση θα παρακωλύει την κυκλοφορία και θα υπάρχουν κυρώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο