Για δεύτερη χρονιά Beach Volley στη Βέροια

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το τουρνουά Beach Volley του Δήμου Βέροιας,  με ανδρικές και με γυναικείες ομάδες. Το τουρνουά που πλέον γίνεται θεσμός στα τοπικά αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, θα είναι η αιτία που για άλλη μία χρονιά το ανοιχτό γήπεδο «Άρης Γεωργιάδης» της Ελιάς θα μετατραπεί σε μία μεγάλη παραλία, έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους επίδοξους πρωταθλητές της πόλης. 

Από 6 έως 13 Ιουλίου (Σάββατο με Σάββατο ) οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 16:00 έως τις 23:00, αφού υπάρχει και η δυνατότητα διεξαγωγής νυχτερινών αγώνων. 
Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχών εκπνέει την 3η  του Ιουλίου 2013, ώρα 14:00.

Σημείωση πως όλοι μπορούν να συμμετάσχουν, όχι μόνο αθλητές Volley ή Beach Volley. Πληροφορίες σχετικά με τις συμμετοχές στο 6947.639.279 και στο facebook / 2ο Τουρνουά Beach Volley Βέροιας

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Παρασκευή  5/7/2013, μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής σύσκεψης των ομάδων και την κλήρωση για την διαμόρφωση των ομίλων.  
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. 

Το τουρνουά το  συνδιοργανώνουν το νομικό πρόσωπο «ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας», η ΔΕΥΑΒ του Δ. Βέροιας και το αθλητικό σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο