Βέροια: Εντοπίστηκε καταζητούμενος για διαρρήξεις ΙΧ στην Χαλκιδική

Συνελήφθη χθες (24.06.2013) το βράδυ, στo πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας με τη συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας 54χρονος, για διάρρηξη οχήματος.

Αρχικά, μεσημεριανές ώρες στην περιοχή Σάνη Χαλκιδικής, από περιπολούντες αστυνομικούς εντοπίστηκε ο 54χρονος και ένας 18χρονος ως συνεργός του τη στιγμή που διαρρήγνυαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 24χρονου, πλην όμως κατά την προσέγγιση των αστυνομικών επιβιβάστηκαν σε όχημα που οδηγούσε τρίτος συνεργός και κατάφεραν να διαφύγουν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκε στη Βέροια ο 54χρονος και αφού προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας συνελήφθη χθες το βράδυ. Για την ίδια υπόθεση δε συνελήφθησαν και αναζητούνται ο 18χρονος και ένας τρίτος άγνωστος δράστης.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις προαναφερόμενοι διέρρηξαν δύο επιπλέον οχήματα αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά και ειδικότερα:

απογευματινές ώρες της 20.06.2013 στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, αφού διέρρηξαν την πόρτα του συνοδηγού του οχήματος ενός 48χρονου υπηκόου FYROM , αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, τιμαλφή και τρόφιμα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.
βραδινές ώρες της 23.06.2013 στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής, αφού διέρρηξαν την πόρτα του συνοδηγού του οχήματος ενός 28χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε διάφορα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των λοιπών δραστών, αλλά και προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή του 54χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο