Μεγάλη φαντασία ή... αρρωστημένοι πόθοι τα περί υπουργοποίησης Βεσυρόπουλου;

Το ακούσαμε σαν φήμες, μάλιστα δημοσιεύθηκαν και σε blogs, ότι ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, βουλευτής Ημαθίας, "παίζει" στους προς υπουργοποίηση βουλευτές! Αυτό που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε είναι αν αυτοί που διαρρέουν τέτοια... σενάρια, το κάνουν επειδή αγαπούν ή μισούν τον βουλευτή.

Γιατί, μόνο αν θέλει κανείς το κακό του Απόστολου Βεσυρόπουλου θα διέδιδε τέτοιες φήμες, προκειμένου στο τέλος να γελοιοποιηθεί. Αν πάλι το κάνουν από αγάπη και ειλικρινά πιστεύουν κάποιοι ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, μάλλον ο... έρωτας τους τύφλωσε ή οι ζέστες τους βάρεσαν!

Προφανώς, θέμα υπουργοποίησης για τον Απ. Βεσυρόπουλο δεν τίθεται και αν ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι σοβαροί, προφανώς και το γνωρίζουν. Εφόσον δεν έχουν καμία ανάμειξη με την διάδοση αυτών των... πληροφοριών ή εκτιμήσεων, δεν έχουν και καμία ευθύνη για το τι λέει ο ένας και ο άλλος.

Αν όμως έχουν βάλει το... χεράκι τους άτομα κοντά στον κ. Βεσυρόπουλο ή ακόμα και ο ίδιος, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν από την απλή αντιμετώπιση ως μίας φαιδρής επικοινωνιακής πρακτικής και θα έπρεπε να επιληφθούν πιο ειδικοί σε θέματα... ψυχικής υγείας.

Ωστόσο, αν και μας έχει συνηθίσει σε παλαιοκομματικές επικοινωνιακές πρακτικές ο κ. Βεσυρόπουλος, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι θα έφταναν τόσο χαμηλά, οπότε, τελικά, θα μείνουμε με την άποψη πως όλα αυτά προέρχονται - είτε για καλό (όπως νομίζουν) είτε για κακό - από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το βουλευτή ή τους συνεργάτες του...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο