Βέροια: Οικιακή βοηθός "ξάφριζε" χρυσαφικά και τα έδινε σε ενεχυροδανειστήριο

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ιδιοκτητών οικιών στην πόλη της Βέροιας. Ως δράστιδα των κλοπών ταυτοποιήθηκε μία 49χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ στην ίδια δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας 59χρονος, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος


Πιο συγκεκριμένα, την 02.06.2013 36χρονος, κατήγγειλε στο Τ.Α. Βέροιας ότι το χρονικό διάστημα των τελευταίων δύο μηνών, χωρίς να υπάρχει ίχνος διάρρηξης στην οικία του, άγνωστο άτομο αφαίρεσε από αυτήν 5 χρυσές λίρες συνολικής αξίας 1.500 Ευρώ περίπου.

Κατά την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα της κλοπής η  49χρονη η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στην οικία του παθόντα. Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 χρυσή λίρα, η οποία αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η προαναφερόμενη κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2010 έως και τις 13.06.2013 αφαίρεσε χρυσαφικά και χρυσές λίρες αξίας άνω των 19.000 Ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό από άλλες επτά οικίες στις οποίες εργάστηκε επίσης ως οικιακή βοηθός.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, η 49χρονη τα εκποίησε στο ενεχυροδανειστήριο ενός 59χρονου, ενώ σε αστυνομικό έλεγχο του ενεχυροδανειστηρίου διαπιστώθηκε η μη ορθή τήρηση των προβλεπόμενων βιβλίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο