Γιορτή λήξης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 20.00 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης για το σχολικό έτος 2012-2013.
Φίλοι του σχολείου, η Σχολική Σύμβουλος  Προσχολικής Αγωγής Κ. Γώτη Ευθυμία, εκπαιδευτικοί και γονείς των μαθητών (χωρίς κανένα εκπρόσωπο κάποιας αρχής) περάσαμε ένα όμορφο και ευχάριστο βραδινό.

Κεντρική ιδέα της γιορτής ήταν ένα ταξίδι στις χώρες του κόσμου με αναφορά στην μουσική κουλτούρα της κάθε χώρας. Τίτλος της γιορτής μας «Είμαστε παιδιά της γης», οι μικροί μας μαθητές διασκέδασαν με τη μουσική και το χορό από χώρες της Ασίας, της Αφρικής, της Αμερικής και της Ευρώπης. Ακολούθησε προβολή φωτογραφιών με τις δράσεις του σχολείου και τις δραστηριότητες των μαθητών μας καθόλη την σχολική χρονιά.

Tόσο τα παιδιά όσο και οι καλεσμένοι ένιωσαν πως, παρά τις διαφορές μας και τις ιδιαιτερότητες της κουλτούρας μας σε όλο τον κόσμο, τελικά είναι πολύ περισσότερα όλα αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. 

 Η γιορτή έκλεισε με ζωντανή μουσική και χορό  από την ορχήστρα του του Νίκου Καπατζά και της Πόπης  Καπατζά και με  μπουφέ από τα εδέσματα που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου.
Ευχαριστούμε την Ορχήστρα του Νίκου Καπατζά και την αφιλοκερδή τους προσφορά να περάσουν ένα βραδινό  μαζί μας.

Ευχαριστούμε  τη  Φιλοπρόοδο Αδελφότητα Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξάνδρειας ,την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων 1ου και 5ου Δημ. Σχολείου και όλους τους φίλους του σχολείου για την παρουσία τους

Από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο