Στον... πάγκο άφησε τους πολιτικούς ο Ιβάν!

Ο Ιβάν Σαββίδης ανάμεσα στον Υπ. Μακεδονίας - Θράκης (δεξιά) και Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας (αριστερά)Μπορεί στην υποδοχή του Πατριάρχη Ρωσίας στη Βέροια να ήταν παρόντες ο Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, βουλευτές, δήμαρχοι, ανώτατοι αξιωματικοί και άλλοι, αλλά τα βλέμματα και την... κεντρική θέση ανάμεσα στου επισήμους κέρδισε ο Ιβάν Σαββίδης (μεγαλομέτοχος ΠΑΟΚ και... πασών των Ρωσιών).
Ο Ιβάν Σαββίδης ανάμεσα στους Υπ. Μακεδονίας - Θράκης (δεξιά) και Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας (αριστερά)

Ο γνωστός Πόντιος πολυεκατομμυριούχος (γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΠΑΟΚ) Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στη Βέροια την περασμένη Παρασκευή (7/6), για να συμμετάσχει στην υποδοχή του συμπατριώτη του, Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κυρίλλου.

Γενική εικόνα των επισήμων που παρέστησαν στην υποδοχήΚατά την υποδοχή του Πατριάρχη Μόσχας, ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε (άγνωστο σε εμάς κάτω από ποιες συνθήκες) μεταξύ των επισήμων, και μάλιστα στην κεντρικότερη θέση, ανάμεσα στον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρο Καράογλου και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Αλλά, και το ενδιαφέρον του κόσμου στράφηκε προς τον Ιβάν, κυρίως των νεαρότερων και των... ΠΑΟΚτσήδων!

Όσο και αν επεδίωξαν κάποιοι (πολιτικοί εννοείται) να προβληθούν, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τους... άφησε στον πάγκο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο