Με την απαιτούμενη άδεια η συγκέντρωση και διακίνηση συμπύρηνωνροδάκινων

Σύμφωνα με την 623/26-7-2007 (ΦΕΚ 1370 Β΄/02-08-2007) Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών , Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Οικονομίας και Οικονομικών, Δημόσιας Τάξης και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με θέμα : « Συμπληρωματικά μέτρα για τη ρύθμιση θεμάτων διακίνησης των συμπύρηνων ροδάκινων» και προκειμένου να διασφαλιστεί η ποσοτική και ποιοτική παραλαβή της πρώτης ύλης των συμπύρηνων ροδάκινων που προορίζονται για τη μεταποίηση, θα πρέπει όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν ακόμη καταθέσει τα δικαιολογητικά που προβλέπει η εν λόγω ΚΥΑ , να προβούν άμεσα στις σχετικές ενέργειες καθώς ξεκινούν οι έλεγχοι από την ειδική επιτροπή ελέγχου για την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων.

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, όλοι όσοι συγκεντρώνουν και διακινούν ροδάκινα συμπύρηνα προς μεταποίηση θα πρέπει να διαθέτουν την σχετική άδεια η οποία χορηγείται μετά από εισήγηση από την ορισθείσα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Επιτροπή.

Περισσότερες πληροφορίες στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ημαθίας , στα τηλ. 2331350145 – 2331350144 – 2331350152.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο