Η βροχή διέκοψε την εκπληκτική παράσταση "Ο Επιθεωρητής" στη Βέροια

Δεν έκανε το χατίρι ο καιρός στους δεκάδες θεατές της εκπληκτικής παράστασης "Ο Επιθεωρητής" να απολαύσουν το τέλος του έργου, που ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/6) στο θέατρο Άλσος Βέροιας, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και επαγγελματισμού, καθώς αποδείχθηκε εξαιρετικός κωμικός και ιδιαιτέρως προσιτός και με σεβασμό στο κοινό ηθοποιός.

Αλλά, εξαίρετη ήταν και η ερμηνεία της δημοφιλούς και ευγενέστατης Κυρίας Αριέττας Μουτούση, του αγαπητού και ιδιαιτέρως προσιτού ηθοποιού Θόδωρου Κατσαφάδου, του πολύπειρου Γιώργου Αρμένη και της γοητευτικής και ταλαντούχου Δανάης Σκιάδη, όπως και των λοιπών ηθοποιών (Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Ψυχογιός, Θανάσης Κουρλαμπάς,, Κώστας Κορωναίος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Ψωμάς, Θωμάς Γκαγκάς και  Γιώργος Μπούγος) που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώπιον του κοινού της Βέροιας, παίζοντας το διαχρονικό έργο του Ρώσου συγγραφέα Νικολάι Γκόγκολ.
Βέβαια, θα ήταν παράληψη αν δεν αναφέραμε πως η απόδοση και η σκηνοθεσία ήταν του Σπύρου Ευαγγελάτου, τα ωραία σκηνικά του Γιώργου Πάτσα, τα φανταχτερά κουστούμια του Γιάννη Μετζικώφ, η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Αναστασόπουλου, ενώ βοηθοί σκηνοθέτη ήταν οι Παναγιώτης Μιχαλόπουλος και Χριστιάννα Μαντζουράνη.

Είκοσι λεπτά, λοιπόν, πριν το τέλος της παράστασης, έπιασε δυνατή βροχή, ο κόσμος άνοιξε τις ομπρέλες του ή πήγε κάτω από το υπόστεγο του θεάτρου, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συνέχισε για αρκετή ώρα ακάθεκτος να χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου, ώσπου πλέον η συνέχεια ήταν αδύνατη, για κοινό και ηθοποιούς.

Έτσι, η παράσταση διακόπηκε και το τέλος της ιστορίας εξήγησε εν συντομία ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Γιώργος Αρμένης, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο θίασος, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας Γιώργος Κάκαρης και άλλοι συντελεστές της παράστασης, δείπνησαν στο τσιπουράδικο "Στάσου Μύγδαλα", στην οδό Μητροπόλεως 12 της Βέροιας, όπου απόλαυσαν τους μεζέδες και τα ποτά που ήταν προσφορά του καταστήματος προς όλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο