3ος Ορεινός Δρόμος Ξηρολιβάδου - Όλα τα αποτελέσματα!

Ο 3ος Ορεινός Δρόμος Ξηρολιβάδου, για μια ακόμη χρονιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και απερίγραπτη χαρά σε όλους μας και κυρίως στους δρομείς από πολλά σημεία της Ελλάδα, το περασμένο Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου 2013. 

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, στις εκδηλώσεις συμμετείχε το χορευτικό συγκρότημα Χαραυγής, που το Σάββατο το βράδυ χόρεψε για τους δρομείς που διανυκτέρευσαν σε σκηνές στο δάσος αλλά και στα ξενοδοχεία της περιοχής, επίσης οι ιππείς του Ξηρολιβάδου συνόδευσαν τους δρομείς και περιόδευαν την διαδρομή έτοιμοι για οτιδήποτε χρειαζόταν, σε δύο σημεία της διαδρομής οι διοργανωτές είχαν μουσική συνοδεία πνευστού (κλαρίνο) και κρουστών.  

Με το τέλος του αγώνα ο σύλλογος δρομέων προσέφερε αναμνηστικά και κατά την διάρκεια των απονομών, πιάτο σε κάθε δρομέα από ψητά της  ώρας. 

Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, (Αθλητικό τμήμα), ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν, τον Σύλλογο δρομέων Βέροιας, τον Πολιτιστικό Ομιλο Ξηρολιβάδου και τους χορηγούς του αγώνα –τον Συν/μό Συνδιαχείρισης Ξηρολιβάδου- την Οινοποιία VAENI - την Σνόουλαντ- το Καφε μπαρ McOZA-την Σχολή πληροφορικής EASY- τον Γεώργιο Τσαγκέρα -τα Τυροκομικά Πατσιαβούρας, επίσης ευχαριστεί τον καθηγητή κο Σμήλιο Ηλία για την ημερίδα που προσέφερε και τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα Κουκουτέγο Αντώνη για το άψογο στήσιμο του αγώνα. 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που βοήθησαν με την σειρά τους στην εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων. Τον ποδηλατικό σύλλογο Βέροιας, την Ελληνικη Ομάδα διάσωσης, την Λεμόβ, τους ραδιοερασιτέχνες, τον σύλλογο της Καλλιθέας. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο