Την Πέμπτη 4/7 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το γήπεδο της Βέροιας

Την Πέμπτη 4/7/2013, στις 2 μ.μ., θα διεξαχθεί η δεύτερη πράξη του... θεάτρου σκιών σχετικά με την δωρεάν παραχώρηση του δημοτικού σταδίου της Βέροιας στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έπειτα από την αναβολή του θέματος στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Βέροιας την Δευτέρα 1/7, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος έλειπε στην Αθήνα και ζήτησε την αναβολή αυτή για να παραστεί και να δώσει τις νομικές του γνώσεις...

Σύμφωνα με την πρόσκληση που απηύθυνε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, το μοναδικό θέμα της έκτακτης συνεδρίασης θα είναι το εξής:

ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 142/2013 απόφασης του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής», για «Έγκριση σχεδίου σύμβασης για παραχώρηση για χρήση του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας στην ομάδα ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε. και καταγγελία του ιδιωτικού συμφωνητικού που είχε υπογραφεί με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ στις 20-2-2003».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την αρχική πρόταση της Δημάρχου που εισηγήθηκε την αναβολή της συζήτησης του θέματος, η έκτακτη συνεδρίαση επρόκειτο να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (8/7), ωστόσο τελικά αποφασίστηκε να γίνει πιο σύντομα, ίσως λόγω του περιορισμένου χρόνου που υπάρχει για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο, προκειμένου να πάρει την σχετική άδεια ή, αν απορριφθεί η πρόταση,  για να βρεθεί άλλο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο