Αρχιερατική Θ. Λειτουργία - Αγιασμός στους Αγ. Αναργύρους Βέροιας (φώτο-βίντεο)

Με την αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό στο προαύλιο του Ναού των Αγίων Αναργύρων Βέροιας, που τέλεσε ο Επίσκοπος Μποτσουάνας (Ν. Αφρική) κ. Γεννάδιος, κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την πανήγυρη της ενορίας Αγ. Αναργύρων Βέροιας, το πρωί της Δευτέρας (1/7/2013).

Ο ελληνικής καταγωγής Επίσκοπος την νοτιοαφρικανικής χώρας, μετά την τέλεση του Αγιασμού, ευχήθηκε η χάρη των Αγίων Αναργύρων να σκεπάζει όλους όσους προστρέχουν σε αυτούς, ευχαριστώντας παράλληλα για ακόμη μία φορά τον Μητροπολίτη Βεροίας για την φιλοξενία, αλλά και την άδεια για να λειτουργήσει στην κεντρική ενορία της πόλης, καθώς και τον πρωτοσύγκελο και προϊστάμενο της ενορίας, Αρχιμ. Γεώργιο Χρυσοστόμου, τους εφημερίους και τους λοιπούς συνεργάτες της ενορίας για την συμβολή στην τέλεση της πανηγύρεως.

Το "παρών" στην πανήγυρη έδωσαν εκατοντάδες πιστών, καθώς και η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, οι οποίοι προσκύνησαν την εικόνα και τα λείψανα των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού και πήραν τον αγιασμό που ευλόγησε ο Επίσκοπος κ. Γεννάδιος.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο