Η Βέροια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βετεράνων

Από τις 12 έως τις 21 Ιουλίου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Παλαιμάχων (Maxibasketball), με συμμετοχή 198 ομάδων, που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση, σπάζοντας το προηγούμενο των 161 συμμετοχών στο Νατάλ της Βραζιλίας. 

Κάποια ενδεικτικά ονόματα από τους αθλητές που θα αγωνισθούν είναι αυτά των Ελλήνων: Πρέλεβιτς, Σκροπολίθας, Τσέκος, Χριστοδούλου Χρήστος, Κακιούσης, Τζαλαλής, Τόλιας, Ντάκουλας, Καρατζουλίδης, Κορωναίος Αγιασωτέλης κ.ά., των ξένων Milenko Topic, Mario Boni αλλά και πολλών άλλων αστεριών που θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Σε αυτή τη γιορτή το παρών θα δώσει και η Βέροια με μια αντιπροσωπευτική ομάδα του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών στην κατηγορία 35+ ανδρών. Η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται στο τελικό στάδιο, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Θωμά Τούσα. Την ομάδα απαρτίζουν οι: Καραθανάσης Δώρης, Γεωργόπουλος Νίκος, Ταγκίδης Γιάννης, Ζίγρας Γιώργος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Τσακίρης Βασίλης, Αχτσής Θωμάς, Κασάπης Κώστας, Μπογδαμπεΐδης Νίκος, Εμμανουηλίδης Δημήτρης, Μπακαλίδης Χρήστος, Τυριακίδης Ντάνι, Ιατρού Σάκης και Ξηρός Δημήτρης. Λόγω τραυματισμών αποχώρησαν οι Καραγιαννόπουλος Γιώργος και Χριστοφορίδης Πέτρος.

Αντίπαλοι των Μαχητών της Βέροιας ή Veria Warriors όπως είναι το όνομα της ομάδας, στην πρώτη φάση των ομίλων θα είναι η Αργεντινή και η Χιλή. Στόχος της ομάδας είναι να κάνει μια καλή παρουσία και να τοποθετήσει τη Βέροια ψηλά στον μπασκετικό χάρτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο