Χτυπάει το νταούλι ο Τσαβδαρίδης, χορεύει το Δημοτικό Συμβούλιο!

Όχι, στραβός δεν είναι γιαλός, απλά στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας μάλλον στραβά... αρμενίζουν! Ανέβαλαν το σημαντικότατο θέμα της παραχώρησης του Δημοτικό Σταδίου Βέροιας στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, επειδή ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας δεν μπορούσε να παραβρεθεί, επειδή βρίσκεται στην Αθήνα και έτσι, μόνο για αυτόν τον λόγο, θα γίνει μια έκτακτη συνεδρίαση (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε έξοδα, αποζημιώσεις κλπ) την επόμενη Δευτέρα, στις 2 το μεσημέρι!

Θα ήθελε, λέει, ο κ. Τσαβδαρίδης να παραστεί στη συζήτηση για το θέμα, επειδή θέλει να εκφράσει την νομική του άποψη! Και έτσι, με εισήγηση της ίδιας της Δημάρχου και την αποδοχή της άποψης από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, παρά τις αντιρρήσεις ορισμένων Συμβούλων, ένα ολόκληρο Δημοτικό Συμβούλιο "σέρνεται" πίσω από το προσωπικό πρόγραμμα του Λάζαρου Τσαβδαρίδη!

Το θέμα δεν είναι γιατί ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε κάτι τέτοιο, προφανώς έχει τους λόγους του και ίσως να θέλει να παραστεί με πολλαπλές ιδιότητες (ή ως δημοτικός σύμβουλος ή δικηγόρος ή φίλαθλος της ΠΑΕ ή γνωστός του προέδρου ή ό,τι άλλο). 

Το αδιανόητο είναι πως το επιτρέπει η προσωπική αξιοπρέπεια των υπολοίπων 40 δημοτικών συμβούλων να ανέχονται τέτοια συμπεριφορά... Εκτός και αν ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, στους δύσκολους, οικονομικά, καιρούς, ορισμένους τους έρχεται... κουτί. Ίσως αυτή η αναφορά προσβάλλει κάποιους, αλλά σίγουρα η όποια προσβολή είναι πολύ μικρότερη από αυτή που τους έκανε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και πολλοί την... έφαγαν αμάσητη.

Φυσικά, μετά και από αυτή την... ευγενική στάση των συναδέλφων του, ούτε σκέψη δεν πρέπει να έχει τώρα πια ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για παραίτηση από το Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω των πολλών υποχρεώσεων στη Βουλή... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο