Σκουμπόπουλος vs Ουσουλτζόγλου: Ποιος κερδίζει σε... αναποτελεσματικότητα;

Έχει πολύ μένος, και αυτό φαίνεται σε κάθε περίπτωση, ο Χρήστος Σκουμπόπουλος με την διάδοχό του Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και όλοι μπορούν να αντιληφθούν τους λόγους: Δεν χώνεψε ποτέ την ήττα του. Σίγουρα, ως πρώην Δήμαρχος και άνθρωπος που έχει χρόνια εμπειρίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζεται δημόσια και, μάλιστα, ο λόγος του έχει κάποια βαρύτητα.

Ωστόσο, αυτή η ένταση που ασκεί στην Δήμαρχο, που πολλές φορές είναι προσωπική επίθεση και όχι πολιτική κριτική, μάλλον αδικεί τον πρώην Δήμαρχο και δίνει... μπόνους (και ας μην το αξίζει) στην Χαρούλα Ουσουλτζόγλου στον  ανούσιο "πόλεμο" ανακοινώσεων (όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν) που δεν προσφέρει κάτι καινούργιο, δεν περιέχει καμία πρόταση, απλά θυμίζει (ή προσπαθεί να πείσει) απλά το πόσο ανίκανη ή αναποτελεσματική είναι η Δήμαρχος.

ΟΚ! Είναι αναποτελεσματική, να συμφωνήσουμε. Αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και ο πρώην Δήμαρχος πως δεν έχουμε να θυμόμαστε πολλά "αποτελέσματα" από την δική του θητεία...

Ας μην ξεχνάμε πως - πέρα από την σημερινή ανάπλαση στην Βέροια - μεγάλα έργα που άλλαξαν ριζικά την εικόνα της πόλης είχαμε την πρώτη θητεία (και λίγο από την δεύτερη) της Δημαρχίας Χασιώτη, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Και, παρακαλούμε, μην μας πει κανείς ότι είναι έργο η τσιμεντοποίηση και η κατασκευή τοιχίων στην πλατεία Ωρολογίου ή το "ράβε - ξήλωνε" στις πέτρες της Μητροπόλεως, γιατί...

Δεν θέλουμε να μειώσουμε ούτε την αξία, ούτε τις καλές προθέσεις του πρώην Δημάρχου, ούτε και της νυν Δημάρχου, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές και ουσιαστικοί. 

Θα περιμένουμε, λοιπόν, την επόμενη φορά ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Σκουμπόπουλος να κάνει την υπέρβαση και να αξιοποιήσει την γραφίδα του πιο ουσιαστικά. Είμαστε σίγουροι πως θα έχει πολλά να πει και να προτείνει...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Επειδή ούτε ο πρώην ούτε και η νυν Δήμαρχος έχουν να επιδείξουν κάτι αξιόλογο για την πόλη ,καλά θα ήταν και οι δύο πρώτα να κάνουν λίγο δίετα να χάσουν λίγο βάρος και μετά να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι στο μέλλον θα κάνουν περισσότερα γιαυτήν την πόλη.Αλήθεια τι πσοστό από τα έργα τσιμέντου παίρνουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο