Πλατανιάς - Βέροια 2-2: Με... εκπλήξεις ξεκίνησε η Βέροια το πρωτάθλημα (video)

Χορταστικό το παιχνίδι του Πλατανιά με την Βέροια, αφού τα είχε, σχεδόν, όλα! Τέσσερα γκολ, αποβολή, ανατροπή του σκορ και πολλές όμορφες ενέργειες.

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/8), η ομάδα των Χανίων προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, όμως στη συνέχεια χαλάρωσε, άρχισε τα κολπάκια με τη μπάλα και το πλήρωσε ακριβά στο τέλος μένοντας τελικά στο 2-2 με την Βέροια, η οποία έκανε την απόλυτη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα (βίντεο)



Το παιχνίδι

Η ομάδα των Χανίων μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με το καλημέρα έχασε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Ο Μπέλιτς μπήκε από τα δεξιά και έκανε ένα δυνατό σουτ πάνω στον Αναστασόπουλο, ο οποίος απέκρουσε με τα δυο χέρια πάνω στον Ναζλίδη, που δεν μπόρεσε στη συνέχεια να ευστοχήσει σε σουτ που πραγματοποίησε.

Μετά το 10ο λεπτό η Βέροια άρχισε να ανεβάζει στροφές και είχε δυο καλές στιγμές με τους Μπαργκάν, Μπεν, όμως τα σουτ τους δεν ανησύχησαν αρκετά τον Γιωργαλλίδη.

Καθάρισε στο ημίχρονο

Το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του στη συνέχεια όμως το γκολ ήρθε τελικά από λάθος εκτίμηση της άμυνας. Μετά από μία βαθιά μπαλιά, Σεντεμέντες και Τζημογιάννης δεν συνεννοήθηκαν καλά με αποτέλεσμα ο Ναζλίδης να κλέψει τη μπάλα και με ωραίο πλασέ να γράψει το 1-0 στο 29ο λεπτό.

Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 2-0 στο 40ο λεπτό με τον Ράφαελ που σούταρε στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Ράφαελ το πέτυχε ο Γουνδουλάκης στο 43'. Ο έμπειρος άσος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Αναστασόπουλο και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Αλλαγή δεδομένων

Οι γηπεδούχοι αν και καλύτεροι είδαν την Βέροια να μειώνει το σκορ στο 63ο λεπτό με τον Μρτάκοβιτς. Μετά από σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, ο Καλτσάς έκανε μία νέα σέντρα σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Σέρβο φορ που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1.

Πάνω που η Βέροια άρχισε να βάζει δύσκολα τον Πλατανιά και να χτυπά στις αντεπιθέσεις, ήρθε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Αποστολόπουλου πάνω στον Ναζλίδη, με αποτέλεσμα ο πρώτος να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Απίστευτη ανατροπή

Ο Πλατανιάς έφτασε μια ανάσα από το 3-1 στο 84' όταν ο Ναζλίδης πήρε δυνατή κεφαλιά την οποία κι έδιωξε εντυπωσιακά ο Αναστασόπουλος στη γωνία του. Στην επόμενη φάση η Βέροια ισοφάρισε σε 2-2 πάλι με τον Μρτάκοβιτς μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Παυλίδη.


Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Περιβολιών

Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας), Σπυρίδων Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Γεώργιος Γιαννόπουλος (Αθηνών)

Καιρός: Καλός καιρός με ελαφρύ αεράκι

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Σέρα, Ιντζίδης, Φερνάτες, Ράφαελ, Αγκιλέρα (Γιακουμάκης 87'), Στόλερ (Σιώπης 65'), Μοράλ (Πόποβιτς 78'), Μπέλιτς, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης

Βέροια (Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Βεργώνης (Παυλίδης 61'), Τραπ, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Χούλιο (Μάνος 68'), Μπαργκάν (Καλτσάς 57'), Μπεν, Μρτάκοβιτς

----------------------------------

Σκόρερς: Ναζλίδης (σουτ 30'), Γουνδουλάκης (43' σουτ) - Μρτάκοβιτς (63' κεφαλιά, 85' σουτ)

Κάρτες: Αποστολόπουλος (12' κίτρινη, 77' κόκκινη -2η κίτρινη-), Βεργώνης (13' κίτρινη), Στόλερ (61' κίτρινη), Ράφαελ (78' κίτρινη), Τραπ (80' κίτρινη).

Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο