Ημαθία: Ο 34χρονος "πιστολέρο" ήταν και... κλεφτρόνι

Πριν λίγες μέρες συνελήφθη στην Σφηκιά Ημαθίας (διαβάστε σχετικά), επειδή έριχνε άσκοπους πυροβολισμούς σε καφενείο, αλλά συνελήφθη και πάλι λίγες μέρες μετά, καθώς συνδέθηκε με ληστεία που έγινε 4 μήνες στα Παλατίτσια Ημαθίας... Ο λόγος για έναν 34χρονο Αλβανό, ο... βίος του οποίου απασχολεί την Αστυνομία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος μαζί με δύο ακόμα άγνωστους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, στις 30/4/2013 το βράδυ, στα Παλατίτσια Ημαθίας, χτύπησαν το κουδούνι της οικίας των ζευγαριού, και αφού 54χρονη γυναίκα άνοιξε την κεντρική είσοδο, οι δύο από αυτούς με τη χρήση σωματικής βίας εισήλθαν σε αυτήν. Οι δράστες απείλησαν με πιστόλι τον 61χρονο σύζυγός της, ο οποίος αντέδρασε και ακολούθησε συμπλοκή, κατά την οποία ο ένας από αυτούς πυροβόλησε δύο φορές προς το έδαφος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 61χρονου στο μηρό από θραύσμα. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζοί, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Ως ένας εκ των τριών δραστών της απόπειρας ληστείας ταυτοποιήθηκε ένας 34χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη εκ νέου την Πέμπτη (29/8) κατόπιν εντάλματος σύλληψης της Ανακρίτριας Βέροιας, τρεις μέρες μετά την πρώτη του σύλληψη (26.08.2013) για τους άσκοπους πυροβολισμούς στη Σφηκιά. 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ ο 34χρονος, θα διαβεί και πάλι το κατώφλι του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο