Και όμως, έχουν τα μούτρα και εμφανίζονται περιχαρείς στα πανηγύρια

Ονομάζονται "βουλευτές" ή "εθνοσωτήρες" ή "Μεσσίες", που δεν εξελέγησαν απλά από την βούληση του κόσμου για να τους αντιπροσωπεύουν (δηλαδή για να μεταφέρουν την άποψη του κόσμου στη Βουλή), αλλά εξελέγησαν - κατά πως φαίνεται - από θεία φώτιση (τόσο σίγουροι αισθάνονται βλέπετε πως επιτελούν σωτήριο έργο).

Όσο και αν υπάρχουν κάποιοι "ανθέλληνες αριστεροί" ή "αλλοπαρμένοι δεξιοί" που τους πάνε κόντρα στα ανθρωποσωτήρια έργα τους, αυτοί δεν μασάνε... Όπου γάμος και χαρά είναι εκεί, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Είναι οι βουλευτές μας, οι δικοί μας άνθρωποι, αυτοί που εμείς ψηφίσαμε για να μεταφέρουν εκεί στο κράτος των "Αθηνών", όπως το αποκαλούν πολλοί, την άποψη της Ημαθίας...

Ναι, είναι αυτοί που δεν ακολουθούν καμία κομματική γραμμή, έχουν δικές τους απόψεις, έχουν αξιοπρέπεια, δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς, βάζουν πάνω από όλα την Ημαθία και όχι την καρέκλα τους.

Είναι αυτοί που με πόνο ψυχής ψηφίζουν "ναι, σε όλα", για το... καλό μας και για το καλό της χώρας ολόκληρης φυσικά...

Όπως είπε και ο πρώην Δήμαρχος Δοβρά (αποχωρώντας από την παράταξή του διαμαρτυρόμενος, αλλά δικαιολογώντας παράλληλα τον επικεφαλής του) "πως να ρίξεις μια κυβέρνηση εν μέσω οικονομικής κρίσης".

Είναι οι βουλευτές μας, οι δικοί μας άνθρωποι... Αυτοί οι οποίοι συμμετέχουν στις χαρές και στα πανηγύρια μας, αυτοί που ακόμη κυκλοφορούν με τα πολυτελή τους αυτοκίνητα, για να μην μας τρομάξουν με την φτώχεια τους.

Είναι οι δικοί μας άνθρωποι, είναι αυτοί που εμείς εκλέξαμε. Οπότε, όσοι τους ψηφίσαμε, να βγάλουμε τον σκασμό και να ευχόμαστε να είναι καλά, να μας... προσέχουν και να μας αντιπροσωπεύουν τόσο... επάξια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο