Ανοιχτός ο δρόμος για τον δικηγόρο Βέροιας Τάσο Μπαρτζώκα

Ο δικηγόρος Βέροιας Τάσος Μπαρτζώκας, προσφάτως εκλεχθείς ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, αποτελεί για το κόμμα του το νέο αίμα, που - όπως όλα δείχνουν - έχει όλες τις προοπτικές για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον.

Το γεγονός ότι είναι νέος, είναι ένα θετικό προσόν. Ωστόσο, από μόνο του, σαφώς δεν λέει τίποτα.

Το ότι είναι δραστήριος, επιτυχημένος στη δουλειά του (παρόλο το νεαρό της ηλικίας του), σε συνδυασμό με την ικανότητα που επιδεικνύει σε ό,τι καταπιάνεται, σχηματίζουν μια γενικότερη εικόνα, με θετικά χαρακτηριστικά.

Αλλά, ο συνδυασμός  όλων των παραπάνω, καθιστούν τον Τάσο Μπαρτζώκα ως μια από τις πιο αξιοπρόσεχτες επιλογές στο κόμμα που ανήκει.

Βέβαια, στα κόμματα - δυστυχώς - πολλές φορές κοιτάνε να προωθήσουν άτομα που κουβαλούν σίγουρους "σταυρούς" (πχ εξασφαλισμένους μέσα από την δημοσιοϋπαλληλική τους ιδιότητα), καθαρά για εκλογικούς λόγους.

Αλλά, μπροστά στο νέο αίμα, που έχει και δυνατότητα και θέληση για προσφορά, όλα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Και, το ερώτημα που τίθεται είναι: Τι θα πράξει ο Τάσος Μπαρτζώκας στο μέλλον; Θα συνεχίσει το ενδιαφέρον του για το Κοινοβούλιο ή δεν θα πει "όχι" σε ενδεχόμενη ενασχόλησή του με τα δημοτικά τεκταινόμενα της Βέροιας, όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο