Ημαθία: Νέο κρούσμα μαζικής δηλητηρίασης σκύλων σε χωριά του Δ. Βέροιας

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν την προηγούμενη Τρίτη (6/8) κάτοικοι από τα χωριά Άμμος και Αγ. Βαρβάρα Βέροιας και περαστικοί, καθώς γύρω στα 10 σκυλιά κείτονταν νεκρά, δηλητηριασμένα από φόλες που πέταξαν άγνωστοι στον δρόμο που συνδέει τα δυο χωριά της Ημαθίας. 

Οι φόλες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το blog ammosimathia.blogspot.com, ήταν μπούτια από κοτόπουλο, ποτισμένα με κάποιο δηλητήριο. Από τις φόλες θανατώθηκαν αδέσποτοι σκύλοι, αλλά και οικόσιτοι σκύλοι της περιοχής. 

Όπως σημειώνει σε σχετική ανάρτησή του το τοπικό blog της Άμμου, σχεδόν καθημερινά έρχονται στην περιοχή διάφοροι και αφήνουν αδέσποτους σκύλους, με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται το πρόβλημα και κατά καιρούς να σημειώνονται κρούσματα επίθεσης αδέσποτων σε ανθρώπους.

Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα, που δεν απασχολεί μόνο τον αστικό ιστό της Βέροιας, αλλά και πολλά χωριά του Δήμου Βέροιας και, γενικότερα, της Ημαθίας.

(φώτο αρχείου)

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/8/13, 8:37 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ,Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΡΜΑΝΕ,ΜΟΝΟΝ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ,ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο