Αλεξάνδρεια: Μίνι μάρκετ λειτουργούσε χωρίς άδεια και πουλούσε λαθραία τσιγάρα!

Δεν έφτανε που δεν είχαν καν άδεια λειτουργίας για το κατάστημα τους, μίνι μάρκετ, αλλά πουλούσαν και λαθραία τσιγάρα, τα οποία και τους... πρόδωσαν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Ο λόγος για μίνι μάρκετ 23χρονης στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στο οποίο εργαζόταν ως προσωρινός υπεύθυνος ένας 22χρονος...

Όλα ξεκίνησαν όταν σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος μίνι μάρκετ στην Αλεξάνδρεια, ιδιοκτησίας της 23χρονης, στο οποίο ο 22χρονος εργάζεται ως προσωρινά υπεύθυνος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού, με σκοπό την μεταπώληση τους σε τρίτους.

Συνολικά κατασχέθηκαν 640 πακέτα τσιγάρων, τα οποία θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βέροιας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Αλλά, πέρα από τα λαθραία τσιγάρα, η αστυνομική έρευνα έδειξε και κάτι άλλο... Ότι το κατάστημα στερούταν άδειας λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή!

Η 23χρονη και ο 22χρονος συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου (10/8), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο