Βέροια: Αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένο

Παράσυρση ηλικιωμένου άντρα από αυτοκίνητο σημειώθηκε γύρω στις 10 π.μ. της Τρίτης (13/8), στην οδό Βενιζέλου 81, λίγο πιο πάνω από τη ΔΕΗ, στη Βέροια. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, αυτοκίνητο παρέσυρε με ταχύτητα άνδρα γύρω στα 65-70, ο οποίος μετά από λίγη ώρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας έχοντας ωστόσο τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα κινούμενα προς την έξοδο της Βέροιας προσπέρασαν ένα τρίτο που κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο μέσο της οδού περιμένοντας να περάσει απέναντι. 

Η πρώτη οδηγός κατάφερε να τον αποφύγει, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον δεύτερο που τον χτύπησε, αφού εκείνη την ώρα, από την απέναντι πλευρά, ερχόταν λεωφορείο.

Με πληροφορίες από laos-epea.com

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/8/13, 7:52 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ,ΛΙΓΟ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΕΙ...ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΟΥΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΒΕΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ,ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝ!!!!ΓΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ,ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο