Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (30/9)

Με 39 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, συνεδριάζει την Δευτέρα (30/9), στις 7 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα υπάρχει θέμα και πάλι για την γέφυρα Κούσιου (ένσταση αναδόχου για απόφαση του Σώματος), ενώ θα έρθει θέμα και για προμήθεια press containers για τα απορρίμματα του Δήμου.

Τα θέματα αναλυτικά έχουν ως εξής:

ΘΕΜΑ
1ο :
Εκλογή τριών αναπληρωματικών μελών Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ
2ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης Προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2013.
ΘΕΜΑ
3ο :
Έγκριση ή μη εκποίησης τμήματος του υπ’ αριθ. 294 αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας.
ΘΕΜΑ
4ο :
Έγκριση ή μη ανταλλαγής τμημάτων αγροτεμαχίων των Τ. Μπεσίνα και λοιπών με τμήμα δημοτικής έκτασης.
ΘΕΜΑ
5ο :
Επί ενστάσεως αναδόχου του έργου «Κατασκευή Γέφυρας Αφών Κούσιου» κατά της με αρ. πρωτ. 30573/14-6-2013 απόφασης της Διευθύνουσας Υπηρεσίας (ειδική διαταγή της Υπηρεσίας του έργου «Κατασκευή Γέφυρας Αφών Κούσιου»).
ΘΕΜΑ
6ο :
Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, ΥΠ.ΠΟ.Τ., Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κ.Ε.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, β) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότηση της Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.  
ΘΕΜΑ
7ο :
Έγκριση ή μη α)προγράμματος εορτασμού επετείου απελευθέρωσης της Βέροιας και β)απόδοσης τιμητικών διακρίσεων.
ΘΕΜΑ
8ο :
Έγκριση ή μη α) δαπάνης και διάθεση πίστωσης και β) ανάθεσης στην Κ.Ε.Π.Α. της οργάνωσης εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της Βέροιας.
ΘΕΜΑ
9ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 803/2011 απόφασης του Δ.Σ., για τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Βέροιας και ΕΣΔΑ ΟΤΑ Ν. Ημαθίας για την υλοποίηση της Πράξης «Προμήθεια τεσσάρων (4) ημιρυμουλκούμενων απορριμματοφόρων με σύστημα συμπίεσης και ενός ρυμουλκού (τράκτορα) για τη μεταφόρτωση και μεταφορά των απορριμμάτων» και ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
ΘΕΜΑ
10ο :
Έγκριση ή μη μεταβίβασης της αρμοδιότητας της άρδευσης των Δ.Ε. Απ.Παύλου, Βεργίνας και Μακεδονίδος στη Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας.
ΘΕΜΑ
11ο :
Έγκριση ή μη επιχορήγησης σχολικών επιτροπών.
ΘΕΜΑ
12ο :
Επί εισήγησης της Επιτροπής Παιδείας για καθορισμό τιμήματος για την παραχώρηση της χρήσης σχολικών χώρων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε συλλόγους, οργανισμούς κ.α.
ΘΕΜΑ
13ο :
Έγκριση ή μη καθορισμού αμοιβής δικηγόρου.
ΘΕΜΑ
14ο :
Έγκριση ή μη διενέργειας της προμήθειας α) τροφίμων και β) γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό, για τη λειτουργία δομών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2014
ΘΕΜΑ
15ο :
Επιλογή Τ.Κ. για ενημέρωση του πληθυσμού τους, στα πλαίσια εφαρμογής του άξονα 4 «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER» στο πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013(ΠΑΑ)».
ΘΕΜΑ
16ο :
Έγκριση  ή μη κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης των υπ’ αριθ. 92 και 136 δημοτικών αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Τριποτάμου.
ΘΕΜΑ
17ο :
Έγκριση  ή μη α) κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης του υπ’ αριθ. 578 δημοτικού αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Τριποτάμου για δεκαοκτώ (18) χρόνια και β) καταρτισμός των όρων εκμίσθωσης.
ΘΕΜΑ
18ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής για την καταστροφή άχρηστου υλικού του Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής  Επικοινωνιών.
ΘΕΜΑ
19ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 384/2013 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση μελών του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.
ΘΕΜΑ
20ο :
Χορήγηση ή μη συναίνεσης στο Δ.Χανιώτη, για την πραγματοποίηση εργασιών ανεύρεσης μαρμάρου, σε δασική έκταση εμβαδού 99.172,60 τ.μ. στη θέση «Ξυλάλογο» περιοχής Ξηρολιβάδου, της Τ.Κ. Κουμαριάς.
ΘΕΜΑ
21ο :
Χορήγηση ή μη συναίνεσης στην Ε.Μαραπίδου, για την πραγματοποίηση εργασιών ανεύρεσης μαρμάρου, σε δασική έκταση εμβαδού 23.911 τ.μ. στη θέση «Ξυλάλογο» περιοχής Ξηρολιβάδου, της Τ.Κ. Κουμαριάς.
ΘΕΜΑ
22ο :
Χορήγηση ή μη συναίνεσης στο Δ.Χανιώτη, για την πραγματοποίηση εργασιών ανεύρεσης μαρμάρου, σε δασική έκταση εμβαδού 98.496,40 τ.μ. στη θέση «Ξυλάλογο» περιοχής Ξηρολιβάδου, της Τ.Κ. Κουμαριάς.
ΘΕΜΑ
23ο :
Έγκριση ή μη μετάβασης αντιπροσωπείας του Δ.Βέροιας στην πόλη Ούζιτσε της Σερβίας.
ΘΕΜΑ
24ο :
Αποδοχή  ή μη προτεινόμενων συμβιβασμών μεταξύ Δήμου και φορολογουμένων πολιτών.
ΘΕΜΑ
25ο :
Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στο Α'/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων - Κινηματογράφων κλπ.
ΘΕΜΑ
26ο :
Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στο Β'/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων - Κινηματογράφων κλπ.
ΘΕΜΑ
27ο :
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στην M.Sukenikova.
ΘΕΜΑ
28ο :
Έγκριση  ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης από τον υπ’ αριθ. 23/2013 βεβαιωτικό κατάλογο ανταποδοτικών τελών άρδευσης έτους 2012 της Τ.Κ. Κουλούρας.
ΘΕΜΑ
29ο :
Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στον Ι.Καμπαϊλή-Καμπανταΐδη.
ΘΕΜΑ
30ο :
Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στην N. Filipidi, λόγω μη χρήσης, παραβόλου άδειας παραμονής αλλοδαπού.
ΘΕΜΑ
31ο :
Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στην Α.Μπαλτζή.
ΘΕΜΑ
32ο :
Έγκριση ή μη α) απόδοσης των εξόδων κηδείας αποβιώσαντος υπαλλήλου του Δήμου και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ
33ο :
Αποδοχή ή μη πρότασης του Η.Κοτρίδη να τεθεί υπό την αιγίδα του Δ.Βέροιας η παρουσίαση του βιβλίου του με θέμα «ΡΟΥΠΕΛ αναμνήσεις των πρωταγωνιστών».
ΘΕΜΑ
34ο :
Έγκριση ή μη α) κατασκευής και β) καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή νέας περίφραξης για την επέκταση του νεκροταφείου της Τ.Κ. Διαβατού».
ΘΕΜΑ
35ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων σύμφωνα με το Ν.3843/2010
ΘΕΜΑ
36ο :
Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία».
ΘΕΜΑ
37ο :
Έγκριση ή μη και παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Μελέτη κατασκευής δρόμου πρόσβασης στο δασικό χωριό του Δήμου Μακεδονίδος (τμήμα όρια οικισμού-συμβολή δασικών δρόμων)» (ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ) (Α.Μ. 41Α/2008 ΤΥΔΚ του πρώην Δ.Μακεδονίδος)
ΘΕΜΑ
38ο :
Έγκριση ή μη α) παραλαβής της Π.Π.Ε. της μελέτης με τίτλο «Μελέτη κατασκευής δρόμου πρόσβασης στο δασικό χωριό του Δήμου Μακεδονίδος (τμήμα όρια οικισμού-συμβολή δασικών δρόμων) (Περιβαλλοντική)» (Α.Μ. 41Β/2008 ΤΥΔΚ του πρώην Δ.Μακεδονίδος) και β) αποδοχής αιτήματος για διάλυση της σύμβασης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη κατασκευής δρόμου πρόσβασης στο δασικό χωριό του Δήμου Μακεδονίδος (τμήμα όρια οικισμού-συμβολή δασικών δρόμων) (Περιβαλλοντική)» (Α.Μ. 41Β/2008 ΤΥΔΚ του πρώην Δ.Μακεδονίδος)
ΘΕΜΑ
39ο :
Έγκριση ή μη και παραλαβή του Β2΄ σταδίου της πολεοδομικής μελέτης της συνολικής μελέτης με τίτλο «Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση, Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας και Πράξη Εφαρμογής στην Π.Ε. 23 και σε τμήμα των Π.Ε. 24 και 14 της πόλης Βέροιας του Δήμου Βέροιας»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο