Κόβουν παράνομα τα δέντρα της Μπαρμπούτας

Αναγνώστης: Κόβουν παράνομα τα δέντρα της Μπαρμπούτας στη Βέροια

Στο ποτάμι της Μπαρμπούτας που διασχίζει την πόλη μας, έχει δημιουργηθεί ένα δασάκι με πλατάνια κυρίως. Το δασάκι αυτό από τη γέφυρα της οδού Δήμητρας και πάνω είναι δυσπρόσιτο στους πολίτες, κυρίως  λόγω της αδιαφορίας του δήμου, αλλά είναι  ένα θέμα που θέλει αρκετή συζήτηση και δεν είναι επί του παρόντος.

Ενα απο  δεινά που έφερε η οικονομική κρίση είναι και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Η ακρίβεια του πετρελαίου, αλλά και των καυσόξυλων γίνεται αιτία να αποψιλώνονται παράνομα τεράστιες εκτάσεις. Τις τελευταίες μέρες ακούγονται αλυσοπρίονα να δουλεύουν στο συγκεκριμένο τμήμα του Τριποτάμου. Επειδή η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι δύσκολη, είναι προφανές ότι κάποιοι από την περιοχή κόβουν πλατάνια και τα μεταφέρουν στα σπίτια τους.

Το δασαρχείο απο πότε έχει να επισκεφθεί την περιοχή; Αν υπάρχουν δένδρα που μπορούν να κοπούν ας τα σημαδέψουν και ας τα πάρουν κάποιοι άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη. Δεν μπορεί όμως παράνομα να κόβονται δένδρα και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός.

Μην ξεχνάμε οτι η αδιαφορία όλων μας αλλά κυρίως των υπευθύνων στα συντελούμενα εγκληματα, είναι μία τις αιτίες που μας έφτασαν στο σημερινό χάλι.

Δ.Κ.
Βέροια

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο