Ορκίστηκαν οι τελευταίοι αστυφύλακες της σχολής Νάουσας

Ορκίστηκαν οι τελευταίοι αστυφύλακες της σχολής αστυφυλάκων της Νάουσας...

Αυλαία τέλους, μετά το πανεπιστημιακό τμήμα και για τη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας. Στις 11 το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή ονομασίας - απονομής πτυχίων στους τελευταίους 321 δόκιμους και νυν αστυφύλακες της 17ης εκπαιδευτικής σειράς (2011-13).

Της δοξολογίας προεξήρχε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νάουσας Αρχιμ. Ιωακείμ Δεσπότης, ενώ τα πτυχία στους νέους αστυφύλακες επέδωσαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ταξίαρχος Νικόλαος Μπαντουβάκης, οι βουλευτές Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος, Μπατσαρά, ο δήμαρχος Νάουσας,  ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και πρώην διοικητής της Σχολής Διονύσης Κούγκας και ο νυν διοικητής  Πέτρος Δεμερτζίδης.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στον, κατάμεστο από τους συγγενείς των νέων αστυνομικών αύλειο χώρο της Σχολής, παραβρέθηκαν επίσης ο Υποδιοικητής της ΙΜΠ Ταξίαρχος Ιωάννης Τσακνής Ιωάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας Γιάννης Γκαρνέτας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Νάουσας Αντισυνταγματάρχης Παναγιώτης Λιόντος,  εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας  και οι διδάσκοντες καθηγητές της Σχολής και άλλοι.

Μετά το πέρας της τελετής δόθηκε δεξίωση στους επίσημους και τους συγγενείς των αστυφυλάκων, οι οποίοι θα λάβουν όλοι τους οργανικές θέσεις στην Αθήνα.

Πηγή: laos-epea.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο