Αρχίζει διακοπή νερού σε οφειλέτες η ΔΕΥΑ Βέροιας - Τι πρέπει να προσέξετε


Αρχίζει διακοπή νερού σε οφειλέτες η ΔΕΥΑ Βέροιας - Τι πρέπει να προσέξετε... Μαθαίνουμε ότι ξεκίνησαν συνεργία της ΔΕΥΑΒ την αφαίρεση υδρομέτρων από καταναλωτές (διακοπή παροχής νερού) που έχουν μεγάλες οφειλές προς την επιχείρηση και δεν έχουν προβεί σε κανέναν διακανονισμό ή δεν έχουν αποτανθεί στην υπηρεσία για να ζητήσουν πίστωση χρόνου.

Φυσικά, η Δημοτική Επιχείρηση οφείλει να διασφαλίζει τα έσοδά της και να τηρεί όρους ισονομίας μεταξύ των καταναλωτών, ωστόσο είναι θετικό το γεγονός ότι δεν λειτουργεί με απρόσωπα κριτήρια, όπως συμβαίνει πολλές φορές με την ΔΕΗ.

Αν, λοιπόν, έχετε συσσωρευμένα χρέη στην ΔΕΥΑ Βέροιας, καλό θα είναι να κάνετε έστω μερική καταβολή χρημάτων (ακόμα και 20 ευρώ), προκειμένου να φαίνεται πως ο λογαριασμός σας κινείται.

Αν πάλι δεν υπάρχει ούτε αυτή η δυνατότητα, σας συνιστούμε να μεταβείτε στα γραφεία της Επιχείρησης, στην οδό Κεντρικής της Βέροιας, προκειμένου να μιλήσετε με κάποιον υπεύθυνο, να του εξηγήσετε την οικονομική σας κατάσταση (καλό θα ήταν με τα σχετικά παραστατικά που το αποδεικνύουν) και να βρείτε μια συμβιβαστική λύση, προκειμένου να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο