Σε πολυπληθές κοινό μίλησε στη Βέροια ο Δ. Καζάκης


Σε πολυπληθές κοινό μίλησε στη Βέροια ο Δ. Καζάκης... Σε πολυπληθές κοινό μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. και γνωστός οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, στη Βέροια, στον πολυχώρο "Ελιά". Η ομιλία - συζήτηση με θέμα "Στη Δίνη Της Κρίσης-Προτάσεις Διεξόδου", όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δ. Καζάκης, διοργανώθηκε από τον πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ. Ημαθίας.

Ο Δημήτρης Καζάκης μίλησε για τις τρέχουσες εξελίξεις, το τελικό στάδιο της κρίσης, σημειώνοντας πως πλέον η χώρα μπαίνει στο στάδιο του αποπληθωρισμού, πράγμα που σημαίνει η οικονομική ρευστότητα θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, ενώ χαρακτήρισε για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση "αποικιοκρατική".

Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί 15λεπτο βίντεο με δηλώσεις του Δ. Καζάκη στο InVeria.gr και το Νίκο Βουδούρη, όπου σχολιάζει τις εξελίξεις με την Χρυσή Αυγή, τις οικονομικές εξελίξεις, κάνει τις εκτιμήσεις του για το αύριο της χώρας και αναφέρει επιγραμματικά τις λύσεις που προτείνει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, του οποίου προΐσταται. Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο