Σκηνές "άγριας δύσης" στα όρια Πέλλας και Ημαθίας


Σκηνές "άγριας δύσης" στα όρια Πέλλας και Ημαθίας...

Μεγάλη επιχείρηση έκαναν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ημαθίας και Πέλλας, για τον εντοπισμό ατόμου που αρχικά πυροβόλησε κατά ιδιοκτήτριας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια την επιβίβασε στο όχημά του, με την απειλή όπλου, στην Πετριά Πέλλας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος δράστης μπήκε το βράδυ του Σαββάτου στο κατάστημα 36χρονης, με την οποία αρχικά διαπληκτίστηκε. Στη συνέχεια, βγήκε από το κατάστημα και πήρε μια κυνηγητική καραμπίνα από το όχημά του και επέστρεψε στο κατάστημα, πυροβολώντας προς το μέρος της 36χρονης, χωρίς να καταφέρει να την τραυματίσει.

Στη συνέχεια, υπό την απειλή νέου πυροβολισμού, η 36χρονη ακολούθησε τον 44χρονο στο όχημά του...

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αρχικά εντοπίστηκε, λίγες ώρες αργότερα καλά στην υγεία της η 36χρονη, στην ευρύτερη περιοχή της Πετριάς Πέλλας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών ενεργειών, εντοπίστηκε ο 44χρονος στην Επισκοπή Νάουσας και συνελήφθη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για αρπαγή και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στο κατάστημα περισυνελέγη ένας κάλυκας φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου. Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο