Βέροια: Ανοιχτή εκδήλωση κατά του Φασισμού στη Στέγη (27/10)


Βέροια: Ανοιχτή εκδήλωση κατά του Φασισμού στη Στέγη (27/10)... Η Επιτροπή Δράσης Ενάντια στο Φασισμό του Δήμου Βέροιας, τις εργασίες της οποίας συντονίζει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, διοργανώνει Ανοιχτή Εκδήλωση με θέμα το φαινόμενο του Φασισμού στην ελληνική κοινωνία, τις αιτίες που το γενούν και το θρέφουν και τρόπους αντιμετώπισής του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 – παραμονή της Εθνικής Επετείου ενάντια στο Φασισμό - και ώρα 7.00 μμ, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η πρώτη από μία σειρά δράσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας πάνω σ’ ένα σοβαρό ζήτημα κοινωνικής παθογένειας, που στην Ελλάδα της κρίσης έχει πάρει μεγάλες κι επικίνδυνες διαστάσεις. Στόχος μας είναι, η προσπάθεια που γίνεται να λάβει ένα όσο το δυνατό μαζικότερο χαρακτήρα και να διευρυνθεί με τη συμμετοχή ολοένα και περισσότερων φορέων, συλλόγων και πολιτών, ν ‘αγκαλιάσει όλη την κοινωνία και να γίνει δική της υπόθεση.

Με το σκεπτικό αυτό λοιπόν, καλούμε φορείς, συλλόγους, επαγγελματικές ομάδες, πολιτικές και κομματικές οργανώσεις της πόλης να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση της Κυριακής, παρουσιάζοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους, σε τοποθετήσεις τριών με πέντε λεπτών, με ελεύθερη προσέλευση του κοινού.

Όσοι επιθυμούν να τοποθετηθούν, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου veriavsfascism@gmail.com.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο