ΒΕΡΟΙΑ: Θέλει μόνο νίκη για να ξεκολλήσει από την ουρά και το αρνητικό σερί


ΒΕΡΟΙΑ: Θέλει μόνο νίκη για να ξεκολλήσει από την ουρά και το αρνητικό σερί...

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Κυριακή 27/10, 5.15 μ.μ., Δημοτικό Στάδιο Βέροιας): Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση για τους δικούς τους λόγους. Η μεν Βέροια, με πέντε διαδοχικές ήττες και όντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Πόσο δε μάλλον μέσα στην έδρα της, όπου ήδη την περασμένη εβδομάδα γνώρισε την ήττα από τον Άρη. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, βαθμολογικά είναι σίγουρα σε καλύτερη θέση. Όχι σε αυτήν που πιθανώς θα ήθελε να είναι, αλλά τουλάχιστον όχι στις τελευταίες θέσεις. Πάλι όμως θεματάκι υπάρχει. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι καλά και η εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, έκανε χειρότερα τα πράγματα. 

Συνεπώς, είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη. Ποίος θα την πάρει; Θα φανεί. Το σίγουρο είναι πως αν υπάρχει ηττημένος, τότε θα.. έχει πρόβλημα. Στην «Βασίλισσα», ο Στόικα έκανε λόγο για μαχαίρι που υπάρχει στο στόμα, θέλοντας να καταδείξει την ετοιμότητα των παικτών του αλλά και την αποφασιστικότητα για την μεγάλη μάχη. 

Ο Ντα Κόστα, ο Οικονόμου, ο Όστοιτς και φυσικά ο Γκιγιέρμο θα δούνε το ματς από την εξέδρα, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στην διάθεση του για ένα ακόμη παιχνίδι, τόσο τον Τσάβες όσο και τον Ντε Βινσέντι. Δύο σοβαρότατες αναμφίβολα απώλειες, τις οποίες θα προσπαθήσουν φυσικά να καλύψουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της ΒΕΡΟΙΑΣ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ:

Αναστασόπουλος, Τζόναθαν Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Σισοκό, Τζημογιάννης, Ορέστες, Τραπ, Σιόντης, Βεργώνης, Σεγούντο, Παυλίδης, Ζεζίνιο, Πλαβούκος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Μάνος, Μρντάκοβιτς

Πηγή: metropolisradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο