Αγκαλιά Τσαβδαρίδης και Μπατσαρά


Αγκαλιά Τσαβδαρίδης και Μπατσαρά... 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα και με δυνατότητα πολλαπλών αναγνώσεων φωτογραφία τράβηξε κατά την διάρκεια των εκλογών της ΝΟΔΕ Ημαθίας για ανάδειξη υπευθύνων τομέων της οργάνωσης την Κυριακή (24/11) ο Θόδωρος Ελευθεριάδης του laos-epea.gr, η οποία δείχνει τους δύο βουλευτές Ημαθίας, Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Γεωργία Μπατσαρά, αγκαλιασμένους!

Ως γνωστόν, η Γεωργία Μπατσαρά διατηρεί χαμηλό προφίλ. Από την άλλη, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης έχει πλέον "κατακτήσει" την πρωτοκαθεδρία του κόμματος στην Ημαθία, έχει δυναμικό χαρακτήρα, πολλούς φίλους, αλλά και πολλούς εχθρούς...

Ίσως η φωτογραφία να τραβήχτηκε τυχαία, ίσως όμως να ήθελαν οι δύο να στείλουν διάφορα μηνύματα, εντός και εκτός κόμματος, ενόψει και των εκλογών για ανάδειξη του προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας, την ερχόμενη Κυριακή (1/12).

Δεν ξέρουμε αν στο "στρατόπεδο" Τσαβδαρίδη συγκαταλέγεται και η Γεωργία Μπατσαρά, πάντως μέσα από διάφορες περιπτώσεις επιχειρήθηκε να υπάρξουν δύο πόλοι, Τσαβδαρίδη και Βεσυρόπουλου, με αποτέλεσμα και οι δύο άσπονδοι πρώην φίλοι και κουμπάροι να ψάχνουν συνεχώς για συμμαχίες.

Από την έως τώρα... καταμέτρηση, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης φαίνεται πως έχει "κερδίσει" έδαφος ιδιαίτερα στο νεότερο αίμα του κόμματος, την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας κ.α., ενώ ο Απόστολος Βεσυρόπουλος σε μεγαλύτερες ηλικίες, σε άτομα από τον Δήμο Αλεξάνδρειας (πλην Μελίκης) και σε άτομα που είχαν σχέση με την ΔΟΥ (λογιστές, συνεταιρισμούς κλπ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο