Δύο κτίρια κάηκαν στο κέντρο της Βέροιας (βίντεο)


Δύο κτίρια κάηκαν στο κέντρο της Βέροιας (βίντεο)...

Οι όροφοι δύο κτίρια υπέστησαν ολοσχερή καταστροφή, του εστιατορίου "Στα Καλά Καθούμενα" και του μπαρ "Σπίτι", από πυρκαγιά που ξέσπασε στο πρώτο κτίριο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (29/11) προς Σάββατο (30/11), στο κέντρο της Βέροιας, στον πεζόδρομο της οδού Κοντογεωργάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το InVeria.gr, η φωτιά ξεκίνησε από τον 1ο όροφο του εστιατορίου και επεκτάθηκε αρχικά στην σκεπή και έπειτα σε όλο τον χώρο, ενώ εξαπλώθηκε και στο διπλανό κτίριο, όπου στεγάζεται το μπαρ "Σπίτι", καταστρέφοντας επίσης ολοσχερώς όροφο και σκεπή.
Σοβαρές ζημιές σε άλλα κτίρια από τη φωτιά δεν υπήρξαν, ωστόσο, με το πρώτο φως της μέρας, θα αποτιμηθούν οι όποιες "παράπλευρες" απώλειες, από την ρίψη νερού, τον καπνό κλπ.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, υπάλληλο της ΔΕΗ (εναερίτης) που έκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα φλεγόμενα κτίρια, καθώς και κλιμάκιο του δήμου, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αξίζει να σημειωθεί πως την πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων στο σημείο δυσκόλεψαν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για πεζόδρομο, όπου απαγορεύεται η στάθμευση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο