Η κοροϊδία συνεχίζεται για τους τευτλοπαραγωγούς της ΕΒΖ Πλατέος


Η κοροϊδία συνεχίζεται για τους τευτλοπαραγωγούς της ΕΒΖ Πλατέος...

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα Σωματεία συγκομιστών τεύτλων εργοστασίου Πλατέος και τευτλοπαραγωγών εργοστασίου Πλατέος, με την οποία καταγγέλουν, για ακόμη μία φορά, την μη πληρωμή της παραγωγής τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


Σωματείο συγκομιστών τεύτλων εργοστασίου Πλατέος 
Σωματείο τευτλοπαραγωγών εργοστασίου Πλατέος

                      ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πέμπτη 21-11-2013

Η κοροϊδία συνεχίζεται.

Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας, δεν έχουμε  ακόμη πληρωθεί για την παραγωγή μας. Η καθυστέρηση αυτή είναι πρωτοφανής στα χρονικά και έρχεται σε μια εποχή που μας βρίσκει σε άθλια οικονομική κατάσταση, δεδομένου ότι εδώ και ενάμιση χρόνο πληρώνουμε έξοδα για την παραγωγή με αποτέλεσμα να ασφυκτιούμε οικονομικά αντιμετωπίζοντας ακόμη και θέμα διαβίωσης, κάτι που προφανώς δεν αντιλαμβάνονται τα χρυσοπληρωμένα στελέχη της κρατικής- ακόμα- βιομηχανίας.

Κάθε μέρα που περνάει ενισχύονται οι υπόνοιες μας ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για τη συνέχιση της καλλιέργειας, τι και αν η χρονιά που προηγήθηκε ήταν από τις καλύτερες σε αποδόσεις και πλέον πολλοί αγρότες άρχισαν να βλέπουν με καλό μάτι μια καλλιέργεια που δικαίως της είχαν γυρίσει την πλάτη τα τελευταία χρόνια.

 Τον τελευταίο μάλιστα καιρό, στελέχη της βιομηχανίας άφηναν σκοπίμως να διαρρέουν(αν δεν τις διακίνησαν οι ίδιοι) φήμες ότι δήθεν φταίνε οι τετλοεξαγωγείς για την καθυστέρηση της πληρωμής  με αφορμή μια αλλαγή στο τρόπο πληρωμής του παραγωγού από την νέα πλέον τράπεζα(Πειραιώς) με την οποία συνεργάζεται η ΕΒΖ.

Τώρα που οι προφάσεις τέλειωσαν, καλούμε την βιομηχανία αλλά και τους πολιτικούς της προϊστάμενους της συγκυβέρνησης, να μας εξηγήσουν ξεκάθαρα ποιος είναι ο λόγος που δεν  πληρώθηκε ακόμη η παραγωγή και να το πράξει ευθύς αμέσως.

 Δεν αντέχουμε άλλο κύριοι, καταλάβετε το επιτέλους.

Για τα σωματεία τευτλοπαραγωγών και τευτλοεξαγωγέων αντίστοιχα,
Οι πρόεδροι
Π.Μπογιαννίδης
 Ν.Λιολιόπουλος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο