Ημαθία: Απεγκλωβισμούς, αντλήσεις υδάτων και κομφούζιο έφερε η βροχή


Ημαθία: Απεγκλωβισμούς, αντλήσεις υδάτων και κομφούζιο έφερε η βροχή

Γράψαμε το πρωί για τα προβλήματα που προέκυψαν στη Βέροια, αλλά, όπως επισημάναμε, δεν παρουσιάστηκαν μόνο εκεί, αλλά και στην Αλεξάνδρεια και στη Νάουσα, καθώς και σε χωριά του νομού, όπως η Μελίκη.

Στην Αλεξάνδρεια πλημμύρισαν αυλές σχολείων και δρόμοι, ενώ στη Νάουσα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει επιβάτες από όχημα που εγκλωβίστηκε, όταν μπήκε σε δρόμο που η στάθμη του νερού είχε φτάσει ψηλά.

Και οι τρεις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ημαθίας δέχτηκαν κλήσεις για άντληση υδάτων.

Ειδικότερα στη Βέροια, η οδός Βενιζέλου - στην οποία βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα ανάπλασης - παρουσίασε τραγική εικόνα, ενώ σε οικοδομή πλησίον της κλινικής Αντωνιάδη πλημμύρισε το υπόγειο, με το νερό να ξεπερνά τους 30 πόντους, όπως λένε οι πληροφορίες του InVeria.gr.

Από την άλλη, λόγω της βροχής, των έργων (στη Βέροια) και της ασυνειδησίας ορισμένων οδηγών που παρκάρουν όπου θέλουν, το κυκλοφοριακό πρόβλημα έφτασε στα... ύψη. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι καταιγίδες στην Ημαθία θα διαρκέσουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης (12/11) και θα επανέλθουν από το βράδυ της Τετάρτης (12/11).


(Η φώτο είναι από την Αλεξάνδρεια - alexandreia-gidas.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο