Ήρθε η ώρα να αρχίσουν τα όργανα και οι... λύρες των Αυτοδιοικητικών Εκλογών


Ήρθε η ώρα να αρχίσουν τα όργανα και οι... λύρες των Αυτοδιοικητικών Εκλογών!

Τώρα που ο Αντώνης Σαμαράς ξεπέρασε τον... σκόπελο της πρότασης δυσπιστίας (οριακά μεν, καθώς ακόμα και ο Γ.Α.Π. όταν είχε φτάσει μια ανάσα από το... φράγμα των 150 βουλευτών ήταν μόνος του, ενώ τώρα δυο μαζί και πάλι με το ζόρι σχηματίζουν πλειοψηφία) και αφού στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ανακοίνωσε από το βήμα του... Mega πως σκοπεύει να προωθήσει άμεσα το νέο σύστημα εκλογής στις αυτοδιοικητικές, θα πρέπει από εδώ και πέρα να αρχίσουν πιο... ηχηρά τα όργανα!

Μάλιστα, περιμένουμε τις επόμενες μέρες από έναν κατεξοχήν σχετικό με τα... όργανα, τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, να βγει με ανοιχτή επιστολή ή συνέντευξη Τύπου (από τις κανονικές!), για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Βέροιας.

Από την άλλη η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου είναι ακόμα στο "αν μας δώσουν δυνατότητες", δηλώντας από την άλλη παρούσα, για να έχει... πισινή για κάθε ενδεχόμενο. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε και το ενδιαφέρον του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Γιώργου Μιχαηλίδη, ο οποίος είχε βλέψεις για... Περιφέρεια μεριά, αλλά μετά την "πατάτα" Τζιτζικώστα", ο οποίος προαλειφόταν ως κοινός υποψήφιος ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (με αντίστοιχη μοιρασιά στις αντιπεριφέρειες), άλλαξαν τα δεδομένα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει, κατά πως φαίνεται, την προηγούμενη (αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος) πρακτική της χαμηλού προφίλ υποψηφιότητας (για να δούμε, θα πάρει έδρα αυτή τη φορά;).

Η περίπτωση για να κατεβάσει η Χ.Α. υποψήφιο θεωρείται χωρίς πιθανότητες (αν και δεν αποκλείεται να δούμε κανένα από τα φαιδρά πρόσωπα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας να το παίζουν πλέον και υποψήφιοι Δήμαρχοι), η ΔΗΜ. ΑΡ. επίσης δεν φαίνεται να έχει αυτόνομη συμμετοχή, όπως και οι ΑΝ.ΕΛ.

Το ΚΚΕ θα έχει κλασικά συνδυασμό και από εκεί και πέρα, ίσως έχουμε άλλους 2-3 "ανεξάρτητους" (χωρίς έμμεση ή άμεση στήριξη από κόμματα δηλαδή) υποψηφίους, οι οποίοι θα κατέβουν με ελλειπή συμμετοχή στους συνδυασμούς (πιο μικρή από τους άλλους συνδυασμούς δηλαδή, γιατί πέρα από 2-3 συνδυασμούς - το πολύ - όλοι οι υπόλοιποι είναι σχεδόν απίθανο να έχουν πλήρη συνδυασμό).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο