Ν. Μπαντουβάκης: "Τυχερή η Ημαθία που έχει τόσες κοινωνικές δομές"


Ν. Μπαντουβάκης: "Τυχερή η Ημαθία που έχει τόσες κοινωνικές δομές"...

Μπορεί τα... αστέρια στους ώμους και το αυστηρό ύφος ενός ανώτατου αξιωματικού να τον κάνουν να φαίνεται απόμακρος, αλλά - όπως παραδέχτηκε και ο αντιδήμαρχος Νίκος Μαυροκεφαλίδης στη σύσκεψη των φορέων κατά της ενδοοικογενειακής βίας την Τετάρτη (27/11) - ο ταξίαρχος Νίκος Μπαντουβάκης, επικεφαλής της Α.Δ. Ημαθίας, είναι ιδιαίτερα προσιτός, με κοινωνικές ευαισθησίες και διευρυμένους ορίζοντες.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας πέρασαν πολλοί Διευθυντές. Άλλοι αρκέστηκαν στα τπικά τους καθήκοντα, άλλοι δεν κατάφεραν ούτε αυτά να επιτελέσουν σωστά, άλλοι είχαν επαφή με την κοινωνία, άλλοι όχι.

Ωστόσο, ο Νικόλαος Μπαντουβάκης αφήνει με την παρουσία του θετική αίσθηση. Παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει, κυρίως λόγω της έλλειψης αστυνομικού δυναμικού, δίνει σε κάθε ευκαιρία το "παρών", έχοντας πάντα κάτι χρήσιμο να πει.

Στη σύσκεψη της Τετάρτης (27/11), ο κ. Μπαντουβάκης καταρχάς "μακάρισε" την περιοχή που έχει τόσους φορείς που εμπλέκονται στο θέμα της οικογενειακής βίας, καθώς, όπως επισήμανε, άλλες περιοχές δεν έχουν καμία δομή ή υποδομή και το έργο της, άμεσα εμπλεκόμενης στο θέμα, αστυνομίας  σε ανάλογες καταγγελίες είναι δύσκολο.

Από την άλλη, δεν παρέλειψε για άλλη μία φορά να αναφερθεί στα "δικά μας παιδιά", τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Ημαθία και κατά μεγάλη πλειοψηφία κατάγονται από αυτήν, καθώς - όπως είπε - "εγώ θα φύγω, αλλά αυτοί θα μείνουν", τονίζοντας έτσι την χρησιμότητα της συνεργασίας των φορέων τόσο με την Αστυνομική Διεύθυνση γενικά, αλλά και με τα επιμέρους Τμήματα ή αστυνομικούς, ειδικότερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο