Ο Δημόσιος Απολογισμός της Δημάρχου Βέροιας και η κριτική συνεργατών της


Ο Δημόσιος Απολογισμός της Δημάρχου Βέροιας και η κριτική συνεργατών της...

Χωρίς "παρατράγουδα" ψηφίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/11) το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου Βέροιας για το 2014, ο τελευταίος της παρούσας Δημοτικής Αρχής, αφού από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ο Δήμος Βέροιας θα αλλάξει διοίκηση (είτε την ίδια Δήμαρχο ή με άλλο πρόσωπο).

Τώρα στα... τελειώματα, λοιπόν, ξεκίνησε και ο απολογισμός της θητείας της Δημάρχου. Η ίδια, το απόγευμα της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου θα κάνει Δημόσιο Απολογισμό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας (η ώρα θα ανακοινωθεί - λογικά - μέσα στην εβδομάδα).

Από την άλλη, κριτική για τις ημέρες Ουσουλτζόγλου ξεκίνησαν να κάνουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που κατά καιρούς συνεργάστηκαν μαζί της και, όπως φαίνεται, δεν θα είναι στο πλευρό της στο μέλλον, αν επιλέξει να συνεχίσει την πολιτική της καριέρα...

"Χάσαμε επαφή με τον κόσμο", σχολίασε κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ άλλος συμφώνησε μαζί μας στο εξής: "Ένας πραγματικός ηγέτης, καταφέρνει να φιλτράρει όλες τις απόψεις των συνεργατών του και να τις παρουσιάζει με τέτοιο τρόπο, που όλοι να θεωρούν πως πέρασαν την άποψή τους, νιώθοντας έτσι πως πραγματικά έχουν λόγο και δεν είναι γλάστρες σε έναν συνδυασμό".

"Τέτοιος ήταν ο Γιάννης Χασιώτης", σχολίασε ο ίδιος με νόημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο