Οι κακές εντυπώσεις από την περσινή εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη στη Βέροια


Οι κακές εντυπώσεις από την περσινή εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη στη Βέροια...

Στις 17 Νοεμβρίου 2013, οι διάσημοι τραγουδοποιοί Χρήστος Θηβαίος και Μίλτος Πασχαλίδης θα κάνουν εμφάνιση στον Χώρο Τεχνών Βέροιας. 
Σαφώς καταξιωμένοι στον χώρο τους οι δύο τραγουδοποιοί και με πολλούς θαυμαστές, ωστόσο είναι νωπές οι μνήμες από την περσινή εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη στη Βέροια, σε μουσική σκηνή, όπου "ξενέρωσε" πολλούς από τους δεκάδες θαυμαστές του που πήγαν να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά...

Για άλλα πήγαν, άλλα αναγκάστηκαν να ακούσουν, ενώ παροιμιώδης ήταν η αγένεια από μικροφώνου κατά κυρίας που τον τίμησε με την παρουσία της και τα... λεφτά της, έχοντας έρθει κάπου στη μέση του προγράμματος, όταν - απαντώντας σε αίτημά της για να να πει ένα τραγούδι - της είπε ούτε λίγο - ούτε πολύ "κάτσε κάτω, που έφαγες καλά - καλά τα σουβλάκια σου και ήρθες τώρα να μας ζητήσεις και τραγούδια".

Επίσης, στο μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς, αντί Πασχαλίδη οι θαμώνες άκουγαν τον - συμπαθή κατά τα άλλα - Αγαπητό.

Η αίσθηση πολλών, στο τέλος της βραδιάς, ήταν ότι ο Μίλτος Πασχαλίδης ήρθε να κάνει την "αρπαχτή" του, χωρίς κανένα σεβασμό στο κοινό της πόλης, σε αντίθεση με μεγάλη μερίδα άλλων καλλιτεχνών που είχαν φιλοξενηθεί στον όμορφο εκείνο χώρο, οι οποίοι υπήρξαν άψογοι! Ενδεικτικά, να αναφέρουμε τους Νίκο Ζιώγαλα, Παύλο Παυλίδη, Θάνο Ανεστόπουλο, Μιχάλη Τζουγανάκη κ.α., που τίμησαν και τιμήθηκαν από το κοινό της Βέροιας.

Ελπίζουμε στην φετινή του εμφάνιση, βασίζοντας μάλιστα την ελπίδα ότι θα είναι μαζί του και ο Χρήστος Θηβαίος, το κοινό της Βέροιας να δει τον Μίλτο Πασχαλίδη που αγάπησε μέσα από τα υπέροχα τραγούδια του και όχι εκείνον τον κακό επαγγελματία που είδε προ ενός έτους...

Διότι, ο κόσμος έχει ανάγκη από ποιοτικούς τραγουδιστές, αλλά δεν είναι "επαρχιώτες", ξέρει να κρίνει, να επιλέγει και αντιλαμβάνεται ποιος τον βλέπει ως "ψυχή" και όχι ως "πορτοφόλι".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο