Ψήφος... εμπιστοσύνης στην Χαρούλα οι αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη


Ψήφος... εμπιστοσύνης στην Χαρούλα οι αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη!

Μια πολύ ευκαιρία θα έχουν να διαφοροποιήσουν τη θέση τους από την Δημοτική Αρχή της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου και παράλληλα να εμφανιστούν στην κοινωνία με φιλολαϊκό προφίλ, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της Βέροιας, με αφορμή τη συζήτηση στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης (14/11) για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη...

Ήδη από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σημειώθηκαν "ανταρσίες", ενώ θεωρείται πολύ πιθανόν μεγάλη μερίδα των δημοτικών συμβούλων από την παράταξη της πλειοψηφίας να ψηφίσουν αρνητικά στις εισηγήσεις της Οικονομικής Επιτροπής, που ζητά αυξήσεις.

Ακόμα και αν οι αυξήσεις παρουσιαστούν ως επιβεβλημένες, ενώ σε διαφορετική χρονική συγκυρία θα υπερψηφίζονταν με σχετική άνεση, οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα...

Ειδικά όσοι έχουν προεξοφλήσει την μη κάθοδό τους στις εκλογές στην περίπτωση που η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου θέσει ξανά υποψηφιότητα, δεν θα έχουν κανένα λόγο να πάρουν την... ρετσινιά της υπερψήφισης αυξήσεων!

Το θέμα θεωρούμε πως θα ανάψει... φωτιές, ενώ ο λαϊκισμός αναμένεται να χτυπήσει... κόκκινο, καθώς θα δούμε άτομα που μέχρι προ 2 ετών τόνιζαν πως οι αυξήσεις είναι αναπόφευκτες για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, τώρα θα το παίξουν... Τζάκρη και θα ψάξουν άλλοθι για το παρελθόν τους!

Από την άλλη, φυσικά θα υπάρξουν και εκείνοι που θα καταψηφίσουν τις αυξήσεις ακολουθώντας την πάγια πολιτική τους θέση (βλέπε μειοψηφία), η οποία άλλωστε έχει εκφραστεί από την αρχή και όχι... εσχάτως.

Και, τέλος, θα υπάρξουν εκείνοι που - σκεπτόμενοι την παρούσα κατάσταση - θα ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με ειλικρίνεια θα πουν πως νέες αυξήσεις ο κόσμος δεν μπορεί να αντέξει...

Επί της ουσίας, για να μην πέσουμε και εμείς στο τρυπάκι του λαϊκισμού, δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την πρόταση, αλλά ελπίζουμε να είναι πολύ σοβαροί και ουσιώδεις για τη λειτουργία του Δήμου (όχι πως συμφωνούμε, αλλά τουλάχιστον να δικαιολογήσουμε την σκέψη για την πρόταση), διαφορετικά αυτοί που τις εισηγήθηκαν μάλλον ζουν εκτός πραγματικότητας ή επιδιώκουν σοβαρό πλήγμα στην διοίκηση Ουσουλτζόγλου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο δήμος μπορεί να λειτουργήσει με ελάχιστα χρήματα , αλλά το κάναμε τόσο πολύπλοκο , ώστε να να φαντάζει τέρας .
    Είναι όπως με τους βολευτές και τις πελατειακές σχέσεις τους , όπου έιδαμε να διορίζονται άτομα επί ατόμων .
    Όλοι κοιτάνε να μπούνε στο δημόσιο ή στο δήμο να βολευτούνε και την πληρώνει ο τίμιος κοσμάκης .
    Ας κάνουνε καρτέλες όπου ο κάθε δημοτικός υπάλληλος θα καταγράφει την καθημερινή του εργασία να δούμε .
    Το απλό το κάναμε πολύπλοκο γιατί γίναμε και τεμπέληδες , αλλά και απαιτητικοί .
    Πάρτε στατιστικές και δείτε , τα καλύτερα αυτοκίνητα και σπίτια τα έχουνε δημόσιοι υπάλληλοι κι εμείς τα κορόιδα καταντήσαμε ταϊστές τους .
    Οι ελεύθεροι επαγγελματίες , όλοι όσοι βγάζουμε τίμια το ψωμί μας ΄, είπαμε κάποτε πως η Ευρώπη θα μας έσωνε από το καρκίνωμα , από το απόστημα , αλλά ούτε αυτοί είναι ικανοί τελικά να το κάνουνε .
    Οι αγανακτισμένοι δυστυχώς μας κυβερνάνε , και θέλουνε να βάλουνε πιο βαθιά το χέρι στις άδειες τσέπες μας .
    Ίσως να ελπίσουμε σε μια καλύτερη ζωή στον άλλο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο