Συνάντηση για "Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη" στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας


Συνάντηση για "Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη" στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας...

Ανοιχτή συνάντηση με αντικείμενο τη σύσταση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στην έδρα της Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας 198).

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχωρά στη σύσταση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» με στόχο την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των διατροφικών προϊόντων της Π.Κ.Μ. που είναι ενταγμένα στο «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων», μέσα από την παροχή υπηρεσιών τεκμηρίωσης, προβολής, υποστήριξης και προώθησης των προϊόντων που παράγονται στη Κεντρική Μακεδονία. Η «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη», η οποία προβλέπεται από το νέο Νόμο για τους συνεταιρισμούς (αρ. 9, Ν. 4015/2011), θα συσταθεί στη μορφή μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας). 

Στην αυριανή συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (επιμελητήρια, αγροτικές και τουριστικές ενώσεις και ομοσπονδίες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, ομάδες παραγωγών κ.ά.), με σκοπό τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και την ανταλλαγή απόψεων για την από κοινού συνεργασία τους στην «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο